U Posušju radionica o reguliranju obiteljskoga smještaja

Otvoren je poziv na radionicu “Zakonodavni okvir za reguliranje obiteljskog smještaja kroz primjere dobre prakse” koju organizira Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.

Cilj je radionice stvoriti pregled načina regulacije važnih pitanja od značaja za obiteljski smještaj, ali i predstavljanje sustavnih regulativa koje bi mogle stvoriti model zakonodavnog okvira za područje Županije Zapadnohercegovačke u smislu obiteljskoga smještaja.

Ciljana skupina ove radionice su ponajprije svi potencijalni zainteresirani iznajmljivači privatnoga smještaja, ali i sve osobe zainteresirane za temu radionice u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Radionicu će voditi stručnjak za razvoj ruralnog turizma s naglaskom na obiteljski smještaj, gospodin Nedo Pinezić, vlasnik privatne tvrtke “Quanarius” d.o.o. iz Hrvatske koja je specijalizirana za marketing i konzalting u turizmu, a održati će se u ponedjeljak, 21. siječnja 2019. godine u svadbenom salonu “Bagušić” u Posušju, na adresi Kardinala Stepinca bb, s početkom u 11:00 sati.

Ova radionica je nastavak aktivnosti u okviru projekta “Razvoj i diversifikacija turističke ponude u Županiji Zapadnohercegovačkoj” čiji je krajnji cilj što kvalitetnija izrada Plana razvoja turizma Županije Zapadnohercegovačke.

Na radionicu se možete prijaviti putem službene e-mail adrese Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije [email protected] najkasnije do petka 18. siječnja 2019. godine do 12:00 sati, priopćeno je iz Ureda Vlade ŽZH za europske integracije.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.