I ovo je BiH: Gradonačelnik sam sebi smanjio plaću za 40 posto

Na zahtjev gradonačelnika Bihaća Šuhreta Fazlića, a uvažavajući financijsku situaciju u proračunu, Gradski vijećnici su na sjednici usvojili i izmjenu Odluke o plaćama i naknadama zaposlenika gradskih tijela uprave Bihaća.

Želeći dati osobni doprinos u stabilizaciji proračuna, gradonačelnik Fazlić predložio je izmjene u dijelu koji se odnosi na plaće i naknade gradonačelnika.

Predloženom Odlukom neto plaća gradonačelnika iznosi tri prosječne neto plaće isplaćene u Federaciji Bosne i Hercegovine prema posljednjem objavljenom statističkom podatku u protekla tri mjeseca.
Na ovaj način plaća gradonačelnika smanjena je oko 40 posto od plaće koja pripada gradonačelniku

prema važećoj Odluci. Izmijenjenom odlukom plaća gradonačelnika Bihaća umjesto predviđenih oko 4.500 KM iznosti će oko 2.500 KM, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika Bihaća.

”Sramota me je da imam tako velika primanja u današnjem vremenu i ovo je poruka da svi zajedno moramo promijeniti odnos prema javnim sredstvima, trošiti skromno i onoliko koliko imamo. To je jedini način da bolje živimo u ovom našem gradu”, kazao je gradonačelnik Fazlić.

(www.jabuka.tv)
13 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.