I CNN hvali Rozgu

Zahvaljujući poznatom brendu kojem je nedavno postala zaštitno lice, Jelena Rozga uz sve ostale svjetske ambasadore pojavljuje se u kampanji na CNN-u. Pjevačicu su za razgovor odabrali kao jednu od pet predstavnika iz cijelog svijeta.

– Kao tinejdžerica bila je talentirana balerina, da bi sa 17 godina postala pjevačica grupe Magazin. Danas je Jeleni Rozgi pozornica sve samo ne nepoznata – započeo je CNN tekst o pjevačici.

– Cijeli život sanjala sam da ću biti pjevačica. Teško mi je zamisliti da radim nešto drugo – izjavila je Jelena za CNN, te dodala da nikad nije sumnjala u to da se strpljenje i težak rad isplate.

CNN piše o turneji koju je Jelena imala prošle godine, te o hitu ‘Bižuterija’ koji na YouTubeu pogledan deset milijuna puta.

– Smatram se sretnom osobom jer zbilja volim svoj posao. Uživam u svakom trenutku iako ponekad zna biti stresno i iscrpljujuće. Nekad nastupam i do šest puta tjedno na različitim mjestima. No, kad vidim svoje nasmiješene obožavatelje u publici, zaboravim na sve – zaključila je Rozga u intervjuu za CNN, prenosi 24sata.hr.

38 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.