Humanitarni koncert “Vatra” i ove godine na Pecari

Molitvena zajednica Mlado Sunce zajedno sa svojim suradnicima najavljuju četvrti humanitarni koncert duhovne glazbe “Vatra” 23. studenoga ove godine u dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

Široki Brijeg ugostio je tri velika duhovno-glazbena događaja u Hercegovini u protekle tri godine.

Dvorana na Pecari primila je neka od najpoznatijih imena duhovne glazbe u Hrvata poput Alana Hržice, Petra Buljana iz Božje pobjede, fra Marina Karačića, zbora Mihovil, sestara Ramljak, grupa Amorose i Emanuel. Na ovogodišnjem koncertu očekuje nas prava duhovna poslastica i čak četiri različita predstavnika duhovne glazbe u Hrvata: Sestre Palić, Matej Galić, fra Marin Karačić i Stijepo Gleđ Markos.

”Vatra” u Širokom Brijegu: Amorose i Emanuel oduševili punu Pecaru

Suvremeni čovjek je gladan ljubavi i zajedništva, sa ljudima, a pogotovo sa Bogom. Tri godine zaredom, dvorana Pecara je bila puna ljudi koji su slavili Boga i na taj način popunjavali praznine koje ovaj svijet ne može popuniti. Uvjereni smo da će i ove godine Pecara biti mjesto gdje će mnoštvo pjevati i slaviti Boga, poručuju organizatori.

Informacije o prodaji i rezervaciji ulaznica možete pratiti na službenoj stranici organizacije.

Prilozi od pokrovitelja i ulaznica nakon podmirenih troškova organizacije koncerta idu za potrebite obitelji o kojima vodi brigu zajednica i za evangelizacijske projekte zajednice.

(www.jabuka.tv)