Postbox Hrvatske pošte Mostar – Moderan pristup dostavi

Hrvatska pošta Mostar postavlja nove standarde u efikasnosti dostave pošiljaka korisnicima usluge Brze pošte 1323 uvodeći Postbox.

Moderni paketomat, nazvan Postbox omogućava korisnicima da preuzmu svoje pošiljke onda kada im to najviše odgovara.

Predsjednik Uprave Hrvatske pošte Mostar Mate Rupčić rekao je kako: Postbox predstavlja budućnost poštanskih usluga. Hrvatska pošta Mostar ne samo da ide u korak s inovacijama, već ih i predvodi. Ponosni smo što smo prvi od tri javna poštanska operatera u BiH koji uvode Postbox, što će značajno olakšati dostavu pošiljaka našim korisnicima.

Postbox-ovi omogućavaju korisnicima preuzimanje pošiljaka kada god to žele, što je naglašeno od strane Ivana Sušca, izvršnog direktora za razvoj sustava i marketing Hrvatske pošte Mostar. Važnost Postbox-a za naše korisnike ogleda se u jednostavnijem upravljanju lokacijom i vremenom isporuke, pružajući time neophodnu fleksibilnost u poslovanju.

Ljubo Vujica, izvršni direktor za poštansku tehnologiju ističe dodatne mogućnosti koje Postbox-ovi pružaju klijentima i poslovnim korisnicima. Postbox otvara nove mogućnosti u dostavi pošiljaka, odražava fleksibilnost i praktičnost koju korisnici poštanskih usluga traže.

Postbox-ovi će u prvoj fazi biti postavljeni na 7 lokacija, od kojih će se 4 nalaziti u Mostaru, po jedan u Ljubuškom, Širokom Brijegu i na području Međugorja.

Postbox-ovi su inovativna rješenja koja će ne samo ubrzati isporuku pošiljaka već i omogućiti korisnicima da preuzmu pošiljke kad god to žele. Uz nekoliko dimenzija ladica, prilagođenih različitim potrebama, ovi Postbox-ovi će pružiti vrhunsku uslugu kako individualnim korisnicima tako i poslovnim partnerima.

Očekujemo da će Postbox-ovi postati ključno sredstvo za efikasnu dostavu pošiljaka u različitim sektorima, uključujući e-trgovinu, logistiku i transport, financijski sektor te javnu upravu.

*PR