”Vatra” u Širokom Brijegu: Amorose i Emanuel oduševili punu Pecaru

Treći humanitarni koncert duhovne glazbe ”Vatra” održan je u subotu navečer u Gradskoj športskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

Koncert je organizirala molitvena zajednica Mlado Sunce iz Širokoga Brijega sa svojim suradnicima. Prilozi od pokrovitelja i ulaznica nakon podmirenih troškova organizacije koncerta idu za potrebite obitelji o kojima vodi brigu zajednica i za evangelizacijske projekte zajednice.

Na Pecari su ove godine nastupile dvije iznimno poznate grupe moderne kršćanske duhovne glazbe Amorose Emanuel iz Zagreba.

Amorose je bend iz Zagreba kojeg čine tri glazbenice Iva Smojver, Martina Pustički i Mateja Bunčić, a koncert su otvorile zajedno s bendom Emanuel.

Amorose su slavljenički bend osnovan 2015. godine koji kroz kršćansku glazbu nastoji evangelizirati, širiti Božju riječ i slaviti Boga, a koja je u zadnje vrijeme prisutna na duhovnim molitvenim susretima. Ovo je bio ujedno i njihov prvi nastup u BiH.

Glazbeni sastav Emanuel započeo je kao sastav župe bl. Alojzija Stepinca u Velikoj Gorici, gdje su nastupali u župnoj crkvi na misnim slavljima te na priredbama, koncertima i gostovanjima. Osnovani su 2001. godine, a jedno vrijeme nastupali su kao VIS Emanuel (vokalno-instrumentalni sastav), a kasnije su prerasli u bend.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.