Humanitarna akcija ‘Život za Ivu’

Ivo Dalić je devetnaestogodišnji mladić koji se liječi od akutne limfoblastične leukemije na KBC-u ”Rebro” u Zagrebu. Ivo se liječi od ove teške bolesti već tri godine, te su iscrpljene sve mogućnosti roditelja da sami plaćaju jako visoke troškove njegovog liječenja (150.000 eura). Mišljenje liječnika je da mu život može spasiti liječenje u Flensburgu, Njemačka, za koje mu je potrebna Vaša pomoć.

Akciji su se priključili Udruga livanjskih studenata u Mostaru (ULSM), BoHeMSA LC Mostar (Udruženje studenata medicine Mostar) te Klub mladih pedagoga FPMOZ-a, koji će u četvrtak, 11.07.2013. organizirati humanitarnu akciju pod nazivom “Život za Ivu – Mostar”.

Mjesta održavanja humanitarne akcije su: Hrvatski dom “Herceg Stjepan Kosača” i trgovački centar Mepas Mall u Mostaru u vremenu od 18:00 do 21:00 h.

ivo_dalic

Očekuje vas degustacija livanjskih domaćih proizvoda te besplatno mjerenje tlaka i šećera (BoHeMsA LC Mostar).
Studenti pozivaju sve građane Mostara da sudjeluju u humanitarnoj akciji i dođu u što većem broju, te tako još jednom pokažu kako Mostar ima veliko srce za one kojima je to najpotrebnije.

Svi koji neće moci prisustvovati mogu svoje donacije dati i u kafićima: Point, Katra, Academia, Code, Opera, Carre, Stolica, Latino (Piramida), Bazza, kozmetički salon Ines & Ivana, igraonica Kockica (Orca) gdje su postavljene kutije za dobrovoljne priloge.

Detaljnije informacije o samoj akciji možete pronaći na Facebook stranici: http://www.facebook.com/ZivotZaIvuHitno?fref=ts

Pozivom na broj: 092 890 852 donirate 2 KM za liječenje Ive Dalića.

(www.jabuka.tv)
1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.