HT Eronet sponzor projekta Udruge “Korak više” iz Širokog Brijega

Da živimo u podneblju gdje je još uvijek ljudska empatija za djecu itekako naglašena, pri tome ovdje, posebno, mislim na djecu sa zdravstvenim poteškoćama, govori i to da na naš prvi apel, poziv za podršku u djelovanju udruge “Korak više” iz Širokog Brijega, srdačno se odazvao HT Eronet kroz sponzorsku donaciju.

Donirana financijska sredstva od strane HT Eroneta su namijenjena kroz projekt fizikalnih i medicinskih vježbi naših članova, odnosno djece s dijagnozom mladenačkog artritisa, tkz, JIA (juvenilni idiopatski artritis).

Pod stručnim kadrom sportsko-rehabilitacijskog centra “Sanitas” iz Širokog Brijega, djeca već kroz par mjeseci kontinuirano obavljaju program vježbi.

S dijagnozom mladenačkog artritisa ovakav oblik i sustav vježbi je neophodan da bi djeca imala kvalitetniji način življenja i oporavka kroz svakodnevne aktivnosti.

Hvala Upravi HT Eroneta i svima onima koji su nam kroz ovaj projekt bili podrška da se i dalje borimo i budemo jedinstveni u podizanju razine kvalitete življenja djece sa dijagnozom mladenačkog artritisa, istaknula je predsjednica udruge roditelja djece oboljele od artritisa “Korak više” iz Širokog Brijega, Irena Sučić.

*Sponzorirani članak