HT Eronet otvara novo prodajno mjesto u Mepas Mall-u

Uz posebnu ponudu promotivnih usluga HT Eronet 13.4.2012.otvara novo prodajno mjesto u Mepas Mall-u.

Novo prodajno mjesto će se nalaziti u prizemlju gdje će HT Eronet, pored svoje uobičajeno bogate ponude, ponuditikorisnicima i posebne promotivne usluge. Novi korisnici koji u promotivnom razdoblju od 13. do 15.4.2012. potpišu ugovor u trajanju od 24 mjeseca na tarifne modele Eronet 20 ili 25 Plus, ostvaruju mogućnost kupnjemobilnog uređaja Nokia C3-01 za svega 19 KM.

U istom razdoblju, svi novi i postojeći korisnici ADSL usluga mogu iskoristiti promotivnu ponudu „Probaj i kupi HOME.TV“, novu uslugu HT Eroneta. Uz istodobno potpisivanje novog ugovora za ADSL na 24 mjeseca, korisnici ugovaraju HOME.TV uslugu na isto vremensko razdoblje. Mjesec uključenja i naredni mjesec  se definiraju kao probno razdoblje korištenja HOME.TV usluge, a priključna pristojba u iznosu od 1 KM se naplaćuje nakon prvog obračunskog razdoblja.

U probnom razdoblju korisnik ostvaruje pravo na besplatnu pretplatu i najam Set Top Box (STB) uređaja, aktivaciju dva paketa kanala – OSNOVNI i PLUS paket, kao i na aktivaciju dodatne usluge SNIMALICA.

Istodobno HT Eronet obavještava svoje korisnike da se prodajno mjesto u Mostaru koje se nalazi u Ulici Kralja Tvrtka 18 (preko puta Đačkog doma) zatvara 11.4.2012.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.