HT Eronet najpoželjniji poslodavac u 2012. godine u kategoriji informatike i tehnologij

Na sinoć održanoj svečanosti u Sarajevu HT Eronet proglašen je najpoželjnijim poslodavcem u Bosni i Hercegovini za 2012. godinu u kategoriji informatike i tehnologije.

Tako se izjasnilo 8185 ispitanika koji su u prva tri mjeseca ove godine sudjelovali u istraživanju portala www.posao.ba .

U ime HT Eroneta priznanje je primila direktorica Sektora za upravljanje ljudskim resursima Renata Kuzman. „Ponosni smo što smo i ove godine, kao i prošle, dobitnici ovog priznanja. Ovo pokazuje da je brend HT Eronet prepoznat ne samo po svojim uslugama, već i po ulaganju i odnosu prema ljudskim potencijalima i svim našim djelatnicima“, kazala je Kuzman dodajući da ovo priznanje ujedno obvezuje na još bolje rezultate u području ljudskih potencijala.

Inače, ovo se istraživanje organizira već petu godinu kako bi se saznalo koje su to kompanije za koje bi korisnici ovog portala najviše željeli raditi. Ujedno njime se žele promovirati pozitivne prakse upravljanja ljudskim potencijalima u BiH kako bi dodatno motiviralo kompanije da unaprijeđuju svoje odnose prema uposlenicima.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.