Horvat nasmijao javnost komentirajući ozljedu Jaganjca

Fizioterapeut nam je pozitivan, Jaganjac nije ozbiljno, udarac je u glavu, srećom. Jelinić će biti dobro, otkrio je izbornik hrvatskih rukometaša i dodao: Izazovno je vrijeme, sve nakon ovog bit će kikiriki.

Hrvoje Horvat bio je jako zadovoljan zalaganjem hrvatskih rukometaša u pobjedi protiv Srbije 23-20 koja nam je otškrinula vrata drugog kruga, ali ga nije i osigurala.

Prava, muška utakmica. Ne treba puno pričati o utakmici, imate eksperte koji mogu pričati o tome. Htio bih pohvaliti ove dečke koji su odigrali ovako na ovaj dan, Dan državnosti. Musa i Ravnić došli su u dva u noći i odigrali ovakvu utakmicu, rekao je izbornik za RTL.

Dolaze nam novi igrači, krpamo se. Nije bilo smisla da ih fizički opterećujemo pa smo slagali taktiku s drugim igračima. O rukometnom dijelu ne bih, ali vidjeli ste ovaj nerukometni dio, da je iz svakoga isijavalo, nastavio je Horvat.

Velika pobjeda Hrvatske nad Srbijom

Nadmudrio je Španjolca Tonija Geronu, izbornika Srbije.

Volim igrati protiv španjolskih trenera, oni to postavljaju striktno. Ali kad im postavite kamenčić u stroj, ulaze u probleme. Radili smo im probleme cijelu utakmicu, ali žao mi je zbog zadnjeg napada, moram se naljutiti malo na to, kaže Horvat.

Dobre vijesti su ipak lakše ozljede dvojice koji nisu završili utakmicu, s ozljedom Jaganjca se izbornik stigao malo i našaliti.

Jaganjac nije ozbiljno, udarac je u glavu, srećom. Jelinić će biti dobro, u pitanju je grč.

Došli smo na ovaj turnir s ciljem da naša obrana mora biti čvrsta ako želimo ostati na turniru. Na pripremama smo radili na našoj obrani, u ove dvije utakmice se to i vidi. Tko bude bolji u obrani će pobijediti. Znali smo da neće biti lijepa utakmica s puno golova, kazao je Horvat.

(www.jabuka.tv | Foto: Sanjin Strukic/Pixsell )Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.