HNS: Umjesto uvreda prema Hrvatskoj, neka Bošnjaci prihvate BiH kao državu triju ravnopravnih naroda – Jabuka.tv

HNS: Umjesto uvreda prema Hrvatskoj, neka Bošnjaci prihvate BiH kao državu triju ravnopravnih naroda

Da je predsjednik Republike Hrvatske svojom izjavom pogodio “u sridu”, vidimo po sadržaju izjava i zabrinjavajuće razine komunikacije bošnjačkih političkih predstavnika, koji se, izgleda, danas natječu koji će ispod svake razine, ocijeniti izjavu predsjednika susjedne države.

Početak je to priopćenja kojeg prenosimo u cijelosti.

Pitamo se, kako smo brzo zaboravili pruženu pomoć te iste države u najvećem ratnom vihoru kada su nam sami ponudili pomoć, prihvatili, zbrinuli i pomogli preko 500.000 izbjeglica (Bošnjaka) za vrijeme najvećih ratnih progona.

Ista ta Republika Hrvatska slala je vojnu i humanitarnu pomoć Bošnjacima i Hrvatima u Bosni i Hercegovini, spasila Bihać, a u isto vrijeme, kao zahvalu tome činu, mudžahedini su ritualno ubijali i progonili hrvatski narod u Središnjoj Bosni.

Republika Hrvatska kao supotpisnica Daytonskog mirovnog sporazuma ima potpuno pravo skrbiti nad Hrvatima Bosne i Hercegovine, glasno spominjući i upozoravajući na sve jače negiranje ustavno zagarantiranih prava hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini, uz potpuno poštivanje ustavnopravnog poretka Bosne i Hercegovine, zaštite prava i jednakopravnosti konstitutivnih naroda, što i čine.

Milanović: Zar sam ja nacionalist i šovinist ako kažem da su bh. Hrvati nezadovoljni s ovakvom BiH?

Sada kada stojimo na istoj crti neprestanog izazivanja, nerazumijevanja i nesporazuma, baš kao i prije 25 godina, prijeko nam je potrebno da se prvaci bošnjačke političke elite “otrijezne” u svojim shvaćanjma za stvaranjem svoje građanske Bosne i Hercegovine.

Nadamo se kako će upravo bošnjački politički predstavnici predvođeni Strankom demokratske akcije, uvidjeti koliku su pomoć primili od prijateljske Republike Hrvatske, naći barem malo razboritosti te konačno Bosnu i Hercegovinu početi graditi kao državu jednakopravnih, konstitutivnih naroda Srba, Bošnjaka, Hrvata i ostalih žitelja.

Hrvatski narodni sabor zahvaljuje se državničkom stavu i angažmanu predsjednika Republike Hrvatske na rasvjetljavanju krivih politika bošnjačkog vodstva. Kao i na rješavanju gorućih tema u Bosni i Hercegovini i na glasnom upozoravanju i nužnom osiguravanju potpune jednakopravnosti konstitutivnih naroda i građenju stabilne europske Bosne i Hercegovine, stoji u priopćenju Ureda za informiranje HNS-a.

Milanović razjario Džaferovića i Komšića: On je nadobudni napuhanko, zaudara na fašizam

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • Hahahaha HNS a ko je na čelu HNS a? Hahahah koji licemjeri, na izborima dali ste 200% podršku Kolindi, Milanovica ocrnjivali kao neznam koga, a sta sad.. bravo Zoki hahahaha, bagro hdzeovska.. vise je uradio za Hrvate bih nego ikad itko. Sram vas bilo.

  • Na žalost većina Hrvata u BiH dala je glas Kolindi i HDZ koji se ponašaju onako kako im Brisel kaže.Milanović je i kao Predsjednik Vlade uvidio bošnjačko muljanje i da nisu ljudi od riječi i od tada traje animozitet prema Milanoviću od strane Bošnjaka.

  • To im je jos veća pljuska jer se nisu nadali od Milanovica. Cijeli svijet vidi pokvarenost muslimana. Nadamo se rjesenju kada su i ljevica i desnica na nasoj strani. Nema veze za koga smo glasovali zato je Milanovic tim postao jos veci covjek a i predsjednik.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.