HNS BiH dao podršku Macronu u borbi protiv islamskog terorizma | Jabuka.tv

HNS BiH dao podršku Macronu u borbi protiv islamskog terorizma

Hrvatski narodni sabor (HNS) BiH podržava Francusku i borbu predsjednika Macrona protiv islamskog terorizma s kojim se suočavaju ovih dana.

Kao krovna politička institucija Hrvata u BiH, HNS BiH pruža punu potporu predsjedniku Francuske Emmanuelu Macronu u borbi protiv islamskog terorizma.

Hrvati Bosne i Hercegovine osjetili su posljedice ekstremnog islamističkog djelovanja tijekom rata u BiH 1992-1995, a naročito kroz teroristički napad auto-bombom u Mostaru 1997, ubojstva hrvatskih policajaca u Središnjoj Bosni, te ubojstvom članova katoličke obitelji Anđelić na Badnjak 2002.

Hrvati u Bosni i Hercegovini su predvodnici europskog puta naše zemlje. Duboko vjerujemo kako, zajedno s našim partnerima iz EU možemo pomoći da se prostor Europe koji je i svojevrsna kolijevka zapadne civilizacije, može održati kao sjecište različitih kultura i religija koje će biti spremne prihvatiti europski način života.

Narodu Francuske, a posebno obiteljima žrtava ovog terorističkog čina, Hrvatski narodni sabor izražava najdublju sućut i istinski žalimo zbog toga što im je islamski terorizam oduzeo najmilije. Naše suosjećanje je tim veće posebno zbog toga što smo tijekom i nakon rata u Bosni i Hercegovini i sami doživjeli i osjetili posljedice islamskog terorizma, navodi se u priopćenju.

Kosača osvijetljena bojama francuske zastave

(www.jabuka.tv)


11 komentara

 • Nas iz hercegovine nije raselio terorizam nego mito, koropcija, kriminal i neimaština. Dajte vi podršku da se obračunamo sa mitom, korupcijom, kriminalom i neimaštinom a onda se obračunavajte sa terorizmom. Za početak dovedite vodu u sva sela u Širokom i riješite kolektor. Najlakše je pisati pisma podrške na internetu. To zna i Slaven Raguž.

  • Zrinko Tutiću ne mogu ti oni dat takvu vrstu podrške jer onda govore protiv sebe.

   Interesna skupina koja sebe naziva hrvatskim narodnim saborom jeste leglo mita korupcije nepotizma nemorala stoga…
   Oni muslimane nazivaju prijateljima Bošnjacima a sad ih kao prcukajusa ovim performansom…
   Ovo je ćorak, neka naredne bojkot države a ne neka debilna priopćenja

 • Neće li konačno ovi sa zapada progledati i vidjeti segregaciju koju uvode islamski fašisti iz Sarajeva na čelu s Bakirom, sinom ratnog zločinca Izetbegovića, Džaferovićem i Cikotićem, također ratnimzločincima, te pijanimlutkom Sejdom Komšićem, malim i slinavim islamsko.komunističkim zločincem.

 • Boze pomozi i majko Bozja svim ljudima u nesrecama i stradanjima. Zaustavit zlo mozemo jedino molitvom i obracenjem, izbacivsi oholost, mrznju, bahatost. I ZAUVJEK SE SPUSTIT NA ZEMLJU I SHVATIT DA JE BOG JEDINI KOME SE MOZEMO KLANJATI, JER JEDINI TO I ZAVRIJEDUJE. Postovati svoju vjeru, pa cemo znati i tudu. Istinski pravi vjernik i moralan covjek iako i ateista nikad nece biti ispunjen mrznjom. Boze u pomoc nam priteci, da ljudi jedno shvate da bez tebe ma koje vjere bili nemogu nista. S tobom mogu sve, ali sto je dobro. Nijedna vjera nepropovjeda nasilje, ubijanje, zlostavljanje. Boze pomozi svim narodima svijeta da progledaju dusom i srcem. 💓Neka ljubav bude odgovor a ne nasilje🙏💕

Komentiraj: