HKK Široki i Hercegovina Live te nagrađuju – osvoji šutiranje za tablet

HKK Široki Primorka i Hercegovina Live želi vidjeti koliko su njihovi facebook fanovi talentirani i nagraditi najtalentiranijeg od njih. O čemu je riječ? O nagradnoj igri u kojoj imaš priliku osvojiti šutiranje trice na poluvremenu košarkaške utakmice između HKK Široki Primorka i KK Partizan NIS, koja se igra u ponedjeljak, 11. studenog u 20 sati u dvorani na Pecari. A nagrada? Isplati se boriti za tablet Samsung Galaxy Tab 3, koji vam je omogućila tvrtka Katarina d.o.o. iz Mostara.

Uz malo sreće i vještine, tablet može biti tvoj. Sve što trebaš je prijaviti se na nagradnu igru putem Facebooka, zahvaljujući auto salonu Kramar i Suton grafičkoj industriji i pozvati sve svoje prijatelje da glasaju za tebe kako bi baš ti bio/la jedan od tri odabranika koja će se boriti na parketu. Dok skupljaš lajkove, izvuci svoju košarkašku loptu i pravac na igralište.

Ali to nije sve, imamo i iznenađenje za sve ostale fanove koji budu na utakmici u ponedjeljak – ekipa iz Taggiuma slikat će veliku fotografiju utakmice na kojoj će se svi posjetitelji moći pronaći i tagirati, a time sudjeluju u novoj nagradnoj igri. No, o tome više drugom zgodom.

(www.jabuka.tv)
2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.