LJUBUŠKI: Uhićen zbog posjedovanja marihuane i automatske puške

Postupajući u cilju suzbijanja zlouporaba opojnih droga policijski službenici PU Ljubuški došli su do saznanja da D. M. (33) iz Hardomilja posjeduje neodređenu količinu opojne droge marihuane, o čemu smo izvijestili Županijsko tužiteljstvo.

Temeljem naredbe Općinskog suda u Ljubuškom policijski službenici PU Ljubuški jučer su izvršili pretragu obiteljske kuće, pratećih objekata, okućnice i motornog vozila koje koristi D. M. (33), a prilikom pretrage u kući su pronađene tri PVC vrećice koje sadrže suhu zeljastvu tvar koja svojim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu, kao i automatska puška marke AK 47.

hardomilje_2

hardomilje_1

Izvršenim vaganjem utvrđeno je da masa pronađene zeljaste tvari iznosi 22,00 gr.

D. M. (33) je lišen slobode te je u službenim prostorijama PU Ljubuški nad njim izvršena kriminalistička obrada kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga iz čl. 239. KZ-a FBiH, u stjecaju s kaznenim djelom Nedopušteno držanje oružja ili ekplozivnih tvari iz čl. 371. KZ-a FBiH.

Nakon kompletiranja dokumentacije PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu odgovarajuće Izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv D. M. (33), priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.