Higuain stigao u Milano, evo svih detalja velike razmjene – Jabuka.tv

Higuain stigao u Milano, evo svih detalja velike razmjene

Bonucci i Caldara će u petak stići iz SAD-a jer su tamo sudjelovali na ICC-u.

Nakon par tjedana nagađanja, izgleda da je gotovo, dogovorena je velika razmjenu dvaju talijanskih velikana. Leonardo Bonucci se nakon jedne sezone na San Siru vraća u Juventus, a iz Juvea Milan odlaze Gonzalo Higuain Mattia Caldara.

Bonucci Caldara će biti razmijenjeni bez odštete jer se obojici vrijednost procjenjuje na 35 milijuna eura, a Higuain će u Milan stići na posudbu s pravom otkupa. Rossoneri će posudbu platiti 18 milijuna eura, a da bi otkupili Argentinca, morati će dati dodatnih 36 milijuna eura na kraju sljedeće sezone, piše Goal.com.

Ovo je jedan od najvećih transfera ovoga ljeta i to između dva talijanska giganta koji su trenutno u potpuno suprotnim situacijama. Juve je na vrhuncu moći, a Milanu u raspadnutom stanju preostaje samo nada da će se dobra stara vremena uskoro vratiti.

Stara dama se odriče jednog od najtalentiranijih domaćih stopera kako bi natrag dovela svog “luđaka” Leonarda Bonuccija. Stoper se u Juve vraća nakon burnih godinu dana. Prvo je otišao iz Torina posvadivši se sa svima, od Allegrija do Buffona, zatim je u međusobnom ogledu Milana Juventusa zabio gol koji je naravno proslavio, da bi se u ljeto 2018. ponovno vratio u Torino.

Mnogi su bili iznenađeni informacijom o Bonuccijevom povratku, ali sam branič je izrazio želju za povratak u Juve, a to je potvrdio i Milan.

Veliki broj Juventusovih navijača se ne slaže s ovim potezom kluba, ali stara dama misli ozbiljno i želi već ove sezone napasti Ligu prvaka koju je zadnji put osvojila 1996. godine. Nakon dolaska Cristiana RonaldaHiguain je postao višak te je napadač kasno u srijedu stigao u Milano. Snimljen je kako napušta Juveov trening kamp da bi krenuo put Milana gdje bi liječnički trebao obaviti u petak u 8 sati.

A ovako je bilo po dolasku u Milano.

Caldara Bonucci će vjerojatno sutra stići u Italiju iz SAD-a gdje obojica sa svojim klubovima igraju International Champions Cup.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.