Hercegovina: U operaciji “Jug” oduzeta rabljena vozila i dijelovi vrijedni 306.200 KM

Ovlašteni službenici Uprave za neizravno oporezivanje (UNO) BiH proveli su dugo planiranu i posebno pripremanu operativnu akciju “Jug”, i oduzeli 125 rabljenih vozila i raznih auto-dijelova, ukupne vrijednost 306.200 KM.

Cilj akcije, koja je provedena na području Mostara, Gruda, Konjica i Posušja, bio je sprječavanje nelegalnog prometovanja vozila i autodijelova.

Aktivnosti na terenu provedene su na jedanaest lokacija – auto otpada.

U akciji su sudjelovali službenici UNO iz sva četiri regionalna centra, a nadležni Odsjek za provođenje propisa izvršit će procesuiranje odgovornih kod mjesno nadležnih sudova.

S obzirom na učestalu pojavnost takvih nezakonitih radnji, ovlašteni službenici UNO će i u budućem periodu pripremati i provoditi slične aktivnosti na terenu, navodi se u priopćenju.

Iz UNO pozivaju građane da na otvorenu liniju 080 02 06 07 prijave svaki oblik utaje carine ili PDV-a, ili nelegalnu prodaju trošarinskih proizvoda. Svi pozivi su besplatni i potpuno anonimni.

(www.jabuka.tv)


18 komentara

  • Koga vise lozite, sve se zna tko sta radi i svi ste u talu. Ovo je ispiranje mozga javnosti o nekom postenju… Ili radite posao da valja ili se prestanite blamirati…

  • Pa,vala vise je dosta ovoga blamiranja i pisanja gluposti!I vrapci na grani znaju, tko s cim i tko s kim sto svercuje,gdje,kada!?Laik u svakom gradu zna,tko je glavni baja za drogu,tko za dijelove,tko za cigarete i ovi sad kao otkrili Ameriku?De zivi bili popustie malkice,da jadni natod tone u sve veci jad i bijedu,a “Velike Hrvatine”zgrcu bogatstvo!

  • Eh kad bi bar pocelo,ali svako zlo s vrha pocima.Sve se zna sta ko radi i sto je radio od poraca do danas,pa gdje je ko,zasta je okrivljen.Pocnite s vrha,pustite malog covjeka da zivi.Ocisti nered ispred velikih vrata;ali ne ne daotkud bi oni imali,oni suraduju sa svamom vrstom mafije.Eh kad bi se to cistilio bio bih ih pun goli otok,a tamo bi ih trebalo zajedno nek se tice.Sve se vidi i sve se zna,barem golim okom sto covjek vidi.A vrag sam nit kopa ni ore,zajedno je vrh i mafijoza i svako zlo.Dok se neiskorjeni s vrha nema se ocem pricat ni mlatit praznu slamu..

  • Predstava za javnost… Kako niste nasli ukradene aute, nase aute sto su ukradeni u Hercegovini..??? Nestali bez traga nasi golovi… A Bogami i lopovi..

  • ako okrene malo lopov ako okrene puno kralj snašao se ne kažem da ne treba gonjat sve ali okrenuli melione i nezna se gdje ispariše a gonjaju jadnu sirotinju za duvan i ovo da prehrane obitelj uništiše firme nabaviše ventilatore i sve isprašiše banda lopovska

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.