Hercegovina će ugostiti najvažnije biciklističke utrke

U mjesecu lipnju Hercegovina će ugostiti neke od najvažnijih nacionalnih biciklističkih događaja, a radi se o cestovnim utrkama Državnog prvenstva u kronometru i cestovnoj utrci.

Naime, dva najprestižnija događaja u ovoj godini se sele u Hercegovinu, gdje ćemo u subotu, 19. lipnja 2021. imati utrku Državnog prvenstva u kronometru koja će se održati Mostaru i to na dionici Južna obilaznica Mostara, dok je održavanje cestovne utrke Državnog prvenstva u dužini od 100 km planirano u Grudama i Drinovcima.

Organizator Državnog prvenstva je Biciklistički savez Bosne i Hercegovine zajedno sa biciklističkim klubovima: BK Mostar i HBK Drinovci.

Predsjednik Biciklističkog saveza Bosne i Hercegovine, a ujedno i BK Mostar, Toni Zorić sa svojim timom uvelike priprema organizaciju Državnog prvenstva u Hercegovini koje će se održati od 19. do 20. lipnja i najavljuje brojne manifestacije koje promoviraju biciklizam i sport u Bosni i Hercegovini, piše Dnevni list.

Naravno, bitno je i naglasiti da se i Državno prvenstvo u brdskom biciklizmu u XCO disciplini ove godine održava u Hercegovini, točnije Trebinju i lokalni klub iz Trebinja, BK Vučji Zub zajedno s gradom Trebinjom se prihvatio organizacije ovog veoma bitno događaja za Bosnu i Hercegovinu.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.