!hej časti svoje korisnike sa 0,06 KM za svaku minutu primljenog poziva

!hej korisnici koji u razdoblju od 9.7. do 9.8.2012. aktiviraju uslugu !hej Častilica ostvaruju dodatne iznose na računu za svaku punu minutu dolaznog poziva iz drugih mobilnih i svih fiksnih mreža u BiH.

Za svaku punu minutu primljenog poziva, korisniku se dodjeljuje iznos od 0,06 KM. Iznos koji korisnik zaradi kroz uslugu !hej Častilica dodjeljuje se na glavni račun i pridodaje postojećem iznosu na računu.

Iznos skupljen kroz ovu uslugu ne produljuje valjanost !hej kartice, dok !hej korisnik putem ove usluge može sakupiti najviše 100 KM na svom računu.

Iznos se ne dodjeljuje za dolazne pozive upućene iz HT Eronet mobilne mreže, međunarodne dolazne pozive, dolazne pozive upućene korisniku koji se nalazi u roamingu i dolazne pozive sa bilo kojeg broja sa dodanom vrijednošću.

Više informacija o ovoj ponudi korisnici mogu dobiti na www.hej.ba, besplatnom telefonu 063 3803 ili u HT Eronet prodajnim centrima.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • baš su kreativno pokušali iskopirati ovog novog operatera izi mobil, ali zaobarvili da niko nije željan njihovog čašćenja, ljudi hoće normalne cijene poziva i sms-ova!!!

  • Hej časti? pa dajte to je smiješno. to je jedina mreža na svijetu u kojoj se naplaćuje besplatni facebook, jedina mreža u kojoj 500 besplatnih minuta potrošiš za 80 minuta, jedina mreža u kojoj s 500 besplatnih poruka možeš poslat 200 poruka. Poziv 27 feninga, poruka 11 feninga, internet mobilni guta sve pare s kartice u roku 5 minuta. Volio bi da imaju konkurenciju i da se ugasi taj eronet, da ga uguši druga mreža makar to bio m tel il netko tako sličan. dosta vas je lopovi jedni, nek vas bude stid. Kako vas nije strah Boga. sram vas bilo. Nova ponuda u eronetu. HEJ BUDALA, u ponudi izdvajamo, prisiljen si biti korisnik naše mreže, mi ti dajemo malo a ti trošiš puno, vučemo vas za nos i pravimo vas sve budalam jer nemamo konkurenciju na ovom području. IMate besplatni 10 minuta u razdoblju od 3.37 do 3.40 , ali to nije sve pošaljite 10 poruka a mi vam ih naplatimo kao 25. Budi dio hej ekipe

  • Oni su katastrofalni! Ne samo da kradu,već i napadaju sve one koji upozoravaju na njihovu krađu.Prije 6.godina pljačkali su moju obitelj,a kada sam upozorio svoju obitelj na to,počeli su mi slati prijeteće SMS-ove i pozive u kojima su mi čak i psovali Boga! Htjeli su da više ne upozoravam svoju obitelj na krađu,ali ja nisam odustajao,pa su oni napali moju susjedu i od nje tražili novac,a moj broj su prikazivali,tako da moja susjeda i policija misle da sam ja taj napadač.Tada su ti policajci (komunistički manijaci) mene brutalno vrijeđali i prijetili mi doživotnim zatvorom ako ne priznam da sam ja taj napadač i rekli su da ću do kraja života izgubiti sve što imam i da će mi propasti i škola,a tu je bilo i prijetnja da ću ići i na poligraf i da ću biti u novinama,a još su i psovali Boga,da ne nabrajam dalje. To su sve komunistički manijaci,i ta policija i taj ERONET! Također su bez opravdanog razloga prisluškivali moj mobitel,sve sam provjerio.To je za mene bila stravična muka,a također su maltretirali i moju obitelj preko telefona tako što su prikazivali lažne i nepostojeće brojeve telefona dok su zvali,a krali su i novac,ali na kraju su skupo platili za to! Ako želiš koristiti broj od poštenog i pouzdanog operatera onda biraj BH Telekom ili M:TEL ili Happy mrežu.ERONET izbaci iz glave,to su lopovi! Moj rođak ima HOME TV,a ta televizija uopće ne nudi sadržaje u Full HD rezoluciji što znači da je on bacio grdne pare na dva skupa LCD televizora,jer ti televizori imaju Full HD rezoluciju (oko 2.1 megapiksela),dok taj HOME TV nema u ponudi Full HD kanale,već su svi u staroj standardnoj rezoluciji (oko 0.4 megapiksela) koja je namjenjena prastarim CRT televizorima,a to znači da je moj rođak bacio novac na televizore čiju rezoluciju nikada neće moći iskoristiti.Znam da nije samo moj rođak prevaren već i svi oni koji su kupili LCD televizor i spojili ga na HOME TV,jer će imati isti problem.Osim toga,na HOME TV-u možete uključiti videozapise samo s YouTube-a,dok s ostalih servisa (DailyMotion,na primjer) ne možete,a to je strašan propust,ali njih za to nije briga,kao da nijedan drugi servis osim YouTube-a nema dobrih sadržaja.Ta ERONET mreža je jedna velika kriminalna organizacija!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.