OTG Crew i Paranoid Android predvode domaće snage na HILLton festu

Uz nastupe ST!LLNESS-a u petak, 13. srpnja i TBF-a u subotu, 14. srpnja, na ovogodišnjem festivalu nastupa i mnoštvo domaćih izvođača, različitih glazbenih pravaca.

Pored standardnih domaćina HILLtona – OTG Crew-a, kiseljačkog hip-hop kvarteta, koji je ove godine izdao par odličnih singlova te spot za pjesmu „Džaba ti“, koja je ubrzo postala hit na domaćem internet prostoru, tu je i Paranoid Android, bend sa sarajevskom adresom, te uspješnim albumom „POP LIVE“ iza sebe, kojim su stekli status novih nada bh. rock scene.

Iz Banja Luke nam dolazi Akoben Electric – dvojac DJ Dust (DJ-ing, audio i video produkcija) i Rfubi (Perkusije, MC – ing) čiji zvuk predstavlja spoj moderne elektronske glazbe i perkusija uz živi performans. Također tu su još i bend Bulls on Parade iz Novog Travnika te audio – vizualni duo iz Tuzle pod imenom FallOut.

Uz njih na festivalu nastupaju i Banana zvuk, DJ dvojac koji čine Yuri iz ST!LLNESS-a i Luka iz TBF-a te IMPORT DJ’s koje čini trojac Luke i Alex iz Engleske te Slovenac Rocca.

Svakako posjetite i Facebook stranicu festivala (www.facebook.com/HILLton.fest), gdje je u tijeku nagradna igra u kojoj svaki dan do početka festivala možete osvojiti karte za festival i druge vrijedne nagrade.

Uz Facebook stranicu, sve informacije možete dobiti i na internet stranici www.hilltonfest.org

[youtube id=”7z9NpjWvqHI” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”VL_sX1IJKug” width=”600″ height=”350″] [youtube id=”XkLpdAlh9pQ” width=”600″ height=”350″] [youtube id=”eWK1l_MTg3Q” width=”600″ height=”350″]

KONTAKT:

Vedran Knežević

[email protected], [email protected]

+387 63 667 355; +385 95 903 9160

www.hilltonfest.org

http://www.facebook.com/HILLton.fest

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.