Heineken i UEFA Liga prvaka

Heineken je od 2006. godine ponosni sponzor ovog velikog internacionalnog događaja i nastoji približiti Ligu pravaka ljubiteljima Heinekena.

Ljubav za nogometom, posebice Ligom prvaka kao najprestižnijem evropskom klupskom takmičenju i zvijezdama koje je krase i čine tako spektakularnom, ima nešto zajedničko i sa legendarnom zelenom bocom, crvenom zvijezdom, nasmijanom „e“ , a to je vrhunski kvalitet.

Da se najbolje stvari uvijek vežu jedna uz drugu, potvrđuje i dugogodišnje tijesno partnerstvo najpopularnijeg piva na svijetu čiji komercijalni uspjeh ne bi bio moguć bez kreativnog duha i discipline, istih osobina koje krase i Ligu prvaka.

S toga jeHeineken za svoje je vijerne konzumente, ali i fanove najvećeg nogometnog klupskog takmičenja i ove godine osigurao veliki broj ulaznica za najznačajnije susrete jesenjeg, ali i kasnije proljetnog dijela Lige šampiona, uključujući i finalnu utakmicu.

Uz konzumaciju Heinekena u svim boljim kafićima, od osoblja ćete dobiti i nagradne kupone, koje popunjene sa dvije vratne etikete sa Heineken boce i ličnim podacima, ubacite u predviđene kutije. Možda baš Vi budete sretni dobitnik ulaznice za neku od narednih utakmica.

Uživajte u najvećim sportskim događajima uz najbolje pivo.

Vaš Heineken!

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.