Grad Široki Brijeg uređuje zemljišne knjige za Crne Lokve, Knešpolje i Ljubotiće

Gradska uprava Širokoga Brijega obavještava građane koji posjeduju ili polažu pravo na nekretnine koje se nalaze na području katastarskih općina Crne Lokve, Knešpolje i Ljubotići da je u tijeku uspostava i zamjena zemljišnih knjiga za navedene katastarske općine, koju provodi Zemljišno-knjižni ured Općinskoga suda u Širokom Brijegu.

Cilj predmetnoga projekta je sređivanje zemljišno-knjižnih stanja u navedene tri katastarske općine, koje će omogućiti građanima kvalitetnu evidenciju o nekretninama.

Pozivaju se sve zainteresirane osobe koje posjeduju ili polažu pravo na nekretnine koje se nalaze na području katastarskih općina Crne Lokve, Knešpolje i Ljubotići da prijave svoja prava Općinskom sudu u Širokom Brijegu koji se nalazi na adresi Ulica pobijenih franjevaca b.b. Široki Brijeg – Obilaznica do 9. siječnja 2018. godine.

Cjeloviti tekst najave nalazi se na priloženim dokumentima.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • Bravo za ovo i vrijeme je.Tamo ima otimačine od 45 godine na ovamo tako da je kaos.Partizani mislili neku zadrugu ljudima otimali, a ni z od zadruge.Konačno će ljudi u Kraljici imati i na papiru ono što je njihovo.

Komentiraj: