Široki Brijeg: Organiziran odlazak u Vukovar na 26. obljetnicu pada grada heroja

Odbor za branitelje i stradalnike Domovinskoga rata Gradskoga vijeća Široki Brijeg organizirao je odlazak u Vukovar na 26. obljetnicu žrtve hrvatskoga grada heroja i simbola Domovinskoga rata.

Polazak s kolodvora u Širokom Brijegu planiran je u petak 17. studenoga u 23 sata, a povratak u subotu 18. studenoga nakon mimohoda.

Kako je za portal Jabuka.tv potvrđeno iz tvrtke Miškić bus, broj raspoloživih mjesta bio je ograničen i sva su mjesta u autobusu vrlo brzo popunjena. Međutim, kako navode iz ove prijevozničke kompanije, postoji mogućnost da netko otkaže putovanje.

Svi zainteresirani za putovanje mogu se informirati na broj: 063/ 690-061.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Dragi širokobriježani, koliko grobova hrvatskih branitelja ste obišli u našoj općini i zapalili svijeću na njihovim grobovima? Daleko od šušura kamera i pijanki. Koliko obitelji ste obišli i s njima porazgovarali?

  • a di si ti Luce bona,nije te bilo jedno vrime. Ja sam pomislio, ili je naša Luca navukla kakvu bolešćurinu na se , pa ima bar danas svakakvi gripetina ili je ne daj Bože riknila.Vala dragom Bogu što nije ni jedno ni drugo.Udri Luce po bilom luku, domaćem špeku i crnom vinu ercegovačkom i ne boj se ničeg.

  • Za ” hahaha”: luca ziva , zdrava , radi puno( djavlu i ovi wc-i), ali eto mora i to neko! Ja ne volin vino , vec lozu, to me lici, spek, sir-prpa, pura, a nemoj mislit da ja to samo nako pisem ! To je tako zaista! Nadam se da je i u tebe sve dobro? Nista ne vali?

  • Za ” anonimno 15.11. U 11.14.17
    Dragi Branitelju, kad god vidim da je vase udruge dan, ako sam doli, dojdem! Napisi di se sastajete, kada, sta triba ponit, ja cu doc! Ja sam doli liti krajem sedmog- osmi misec! Dolazim rado! U Vukovar idem jer sam tila da moja dica vide i osjete bar malo od onoga sto se desilo. I na Ovcari! Pajdo i sad se jezim !Ali mi nemamo Spomen- Dom ko oni ! Mozda ga naprave u Pologu!A ja samo vidim da su oni iz vlade na grobu, pale svice, a komenti vasi: vidi i di su branitelji’ Vi Branitelji odredite Dan posjete Grobova. Sviju! Pa vidicemo ko ce doc! Znas da idu na Stipinu- Livadu , organizirano! Javi se . Booog

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.