Grad Mostar podržao obnovu objekta “Borsa”

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio je u utorak u Gradskoj vijećnici Franju Zadru, voditelja judo kluba “Borsa” kojemu je obećao financijsku potporu Grada od 5.000 maraka u saniranju velike materijalne štete na Sportskom centru “Borsa” u Rodoču koja je pričinjena u požaru.

Zadro je zahvalio na pomoći naglasivši kako je više od dvije trećine objekta uništeno i da će trebati puno sredstava i vremena da se objekt u potpunosti obnovi, a ono što sada treba prvo učiniti je očistiti unutrašnjoj objekta.

Uz financijsku pomoć, gradonačelnik Bešlić je obećao i kako će gradska komunalna poduzeća u skladu s mogućnostima pomoći u rješavanju saniranja štete, a ponudio je i Sportski dom u Jasenici, koji je u vlasništvu Grada, kao prijelazno rješenje za treniranje, kako ne bi bilo zastoja u obavljaju sportskih aktivnosti za članice i članove kluba “Borsa”.

Naglasio je kako je financijska potpora znak solidarnosti s klubom koji okuplja veliki broj djece i mladih i jedan je od najuspješnijih sportskih kolektiva Mostara i Bosne i Hercegovine.

Bešlić je izrazio nadu da će se i drugi odazvati i pružiti pomoć kako bi se obnovile prostorije i kako bi klub u budućnosti nastavio još kvalitetnije raditi.

Zadro je zahvalio gradonačelniku Bešliću na potpori i pomoći i izrazio nadu kako će kada se objekt obnovi zajedno presjeći vrpcu na otvorenju obnovljene zgrade Sportskog centra “Borsa”, priopćila je mostarska Gradska uprava.

Preko društvenih mreža pokrenuta akcija “Obnovimo Borsu”

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.