Goluža na OI vodi samo jednog pivota

Izbornik Slavko Glouža objavio je konačni popis putnika za London na kojem se nalazi 15 igrača.  S popisa za Olimpijske igre su otpali Marko Matić, Mate Šunjić i Željko Musa.

– Imamo reprezentaciju koja može osvojiti medalju na Igrama. Naravno da ćemo sve napraviti da to i učinimo, no turnir je težak, imamo tešku grupu. Moramo ići korak po korak, pobjeđivati svaku utakmicu i vjerujem da tada možemo do medalje – rekao je Venio Losert kojem će ovo biti četvrte Olimpijske igre.

Na popisu su dva vratara, po dva lijeva i desna krila, jedan pivot te osam vanjskih igrača. Najiskusniji među njima je upravo Venio koji će nositi zastavu na otvaranju Olimpijskih igara.

– Počeo sam trenirati normalno s ekipom, sada je sve u redu, mišić je zarastao. Moram još obaviti magnetsku rezonanciju da vidimo u kakvom je točno stanju mišić. Vjerujem da je sve zacijelilo – kaže Losert koji se potpuno oporavio od ozljede, pišu 24sata.hr.

Popis za Olimpijske igre

Vratari: Mirko Alilović i Venio Losert
Lijeva krila: Manuel Štrlek i Ivan Ninčević
Desna krila: Ivan Čupić i Zlatko Horvat
Pivot: Igor Vori
Vanjski igrači: Ivano Balić, Domagoj Duvnjak, Drago Vuković, Blaženko Lacković, Jakov Gojun, Marko Kopljar, Denis Buntić i Damir Bičanić.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.