Glumica dobila otkaz zbog objava na društvenim mrežama, današnje podjele usporedila s nacistima – Jabuka.tv

Glumica dobila otkaz zbog objava na društvenim mrežama, današnje podjele usporedila s nacistima

Gina Carano (38) dobila je otkaz zbog objava na društvenim mrežama.

Konzervativna glumica ranije je naljutila brojne fanove raznim političkim izjavama, a sad je otpuštena iz Mandaloriana nakon što je usporedila današnju političku podjelu s događajima u nacističkoj Njemačkoj, prenosi Index.hr.

Židove su tukli na ulicama, ne nacisti nego njihovi susjedi… čak i djeca. Kako se povijest uređuje, većina ljudi danas ne shvaća da je vlada, došavši do točke u kojoj su nacistički vojnici lako mogli okupiti tisuće Židova, prvo njih mrzila zbog toga što su Židovi. U čemu se to razlikuje od mržnje prema nekome zbog njegovih političkih stavova, pisalo je u objavi koju je podijelila, no koja je kasnije uklonjena.

Među objavama zbog kojih su je napali bila je i ona u kojoj 38-godišnja borkinja i glumica tvrdi da se Epstein nije ubio, prenosi New York Post.

Hashtag #FireGinaCarano postao je viralan na Twitteru, a to se naposljetku i dogodilo. Naime, Lucasfilm u priopćenju naveo je kako Carano nije trenutno zaposlena kod njih, ali i kako je ne planiraju (više) angažirati.

Ipak, njezine objave na društvenim mrežama kojima ocrnjuje ljude na temelju njihovog kulturnog i vjerskog identiteta grozne su i neprihvatljive, zaključuje se u izjavi.

Carano je glumila Caru Dune u sedam epizoda Mandaloriana tijekom dvije dosadašnje sezone. Pričalo se da će biti u centru spinoffa Rangers of the New Republic na Disneyu+ no i to je sad upitno. Njezini predstavnici nisu odmah odgovorili na upite.

(www.jabuka.tv)


13 komentara

  • Rekla je: “Židove su tukli na ulicama, ne nacisti nego njihovi susjedi… čak i djeca.”

    A ja kažem: Isto su hrvatima radili srbi i njihova djeca u okupiranoj Krajini. Djeca su bila najgora, kažu ljudi.

    I sad bi to trebalo bit neprihvatljivo. Halo, ko je tu lud?

  • Primjedba joj je na mjestu. A za vas Srbe koji ste odgajani na LAŽIMA , koji ste već nakon 2 mjeseca od uspostave NDH istu oklevetali da je ubila ” 300 000 tisuća Srba . kako? laserima, nije vojske ni bilo. Zločina je bilo ali vaše laži i uveličavanje je nešto najbolesnije na kugli zemaljskoj. i dalje živite u tim lažima i opet ćete najebati radi njih. Dok ne naučite živjeti kao ljudi.

  • A bogati bre ubilačkog briškog pa kako vas vaša Ko?!linda nije branila kad je bre Vučić izneo argumente i dokumentaciju o ubijenim srbima u jasenovcu ostala je ona u mišjoj rupi a nisam ja. Gde vam je sada. Pa imate i sada ove što ste izabrali pa neka mi obrazlože bre!? Šta ćute. 12000beba i 28000 ljudi. A tek u vukovaru s malim vjer je nebitan sta ste tamo radili?? Dodje hercegovac cuvat srbine u logoru i pobije ih sve. Samo se priča o tome hercegovcu iz višnjice danas još i čovek je na drogi pa je to učinio. Slobodan je danas. A šta ste vi. Isto na drogi? Znam bre celi breg je a naše pesme slušaju bre po posušju. Sram vas bilo. Šta slušaš našeg čoveka kako piva onda bre. Ponesi pušku kad ga vidiš lakše ti je bre.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.