Glasovanje u tijeku: Mostar trenutno drugi izbor Eurowingsa

Nakon pregovora, Zračna luka Mostar našla se u užem izboru 10 europskih destinacija njemačke zrakoplovne kompanije Eurowings. Izbor željene destinacije prepušten je putnicima ove zrakoplovne kompanije koji svojim glasom mogu birati kuda žele putovati sljedećega ljeta, 2018. godine.

>>Pročitajte i: Herceg – Nadam se da će Mostar biti buduća destinacija Eurowingsa

Destinacija koja dobije najviše glasova bit će jednom od destinacija Eurowingsa u ljetnom rasporedu, a svi koji glasuju mogu osvojiti jedan od 50 letova za dvoje prema odabranoj destinaciji.

Foto: Screenshot

U uži krug glasovanja, osim Mostara, ušli su Trapani, Belfast, Bergen, Castellon, Brač, Biarritz, Trst, Podgorica, Shannon. Trenutno Trapani vodi s 33,6 posto glasova, 3,1 posto više od Mostara koji ima 30,5, a na trećem mjestu dobrano zaostaje Castellon s 13,7 posto glasova.

Glas za “Grad na Neretvi” možete dati na ovoj poveznici.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Malo hrvatskog jezika. Znam da većina u dobroj namjeri sada govori GLASOVANJE, ali to nije hrvatski. Ta riječ je ruska, a hrvatska je glasati. Kada su životinje u pitanju kod njih je povratni glagol glasati se, tako da ptice ne glasaju nego se glasaju. Izvor: TV Zagreb od jučer.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.