Herceg: Nadam se da će Mostar biti buduća destinacija Eurowingsa

Nakon što je ovih dana objavljeno kako je Mostar ušao u uži izbor mogućih destinacija Eurowingsa dr.sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ pozdravio je tu najavu kazavši kako ga je ta vijest izuzetno obradovala, te dodao: „Nadam se kako će njihov konačan izbor biti upravo Mostar.

Bila bi to kruna zajedničkih napora Zračne luke, Grada Mostara i Vlade HNŽ koja je za sufinanciranje letova u prošloj i ovoj godini izdvojila značajna financijska sredstva.

Budući da gospodarski razvitak Županije u značajnoj mjeri ovisi i od zračne povezanosti s europskim i svjetskim središtima u vremenu pred nama još snažnije ćemo podupirati rad Zračne luke.

Uvjereni smo u to kako će ta ulaganja u konačnici biti na dobrobit građana HNŽ.

Budući da je uprava Eurowingsa odlučila putem glasovanja izabrati destinaciju koju će uvrstiti u ljetni red letenja za iduću godinu pozivam građane da i svojim glasovima podupru dolazak Eurowingsa u Mostar“.

Također je kazao kako će se sutra s predstavnicima Ministarstva prometa i veza Republike Hrvatske održati sastanak na kojem će se, uz ostalo, razgovarati o mogućoj uspostavi leta između Mostara i Zagreba, prenosi Večernji list BiH.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • E vala dosta više ovih jedni te isti na vlasti destljećima. Pa ima li mirovina za njih ta nauživali su se a ružno ih i gledati 25 godina na plaćenim pozicijama i ko zna koliko plaćenih pozicija..Mlafi školovani ostarili ko konobari i trgovci i odlaze vani a oni nezamjenljivi.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.