Nemanja Bilbija među TOP 10 strijelaca Zrinjskog svih vremena

Pogodak u subotnjoj utakmici protiv Željezničara na Grbavici, koji je Zrinjskom ujedno donio tri nova boda, za Nemanja Bilbiju je bio 23. u dresu s lentom. Na taj način ovaj član reprezentacije Bosne i Hercegovine se plasirao među deset najboljih strijelaca u povijesti mostarskog kluba, a po broju golova se izjednačio sa Ivanom Crnovom i Jasminom Mešanovićem.

Od svoja 23 pogotka, zanimljivo, Bilbija nijedan nije postigao s bijele točke.

Ukoliko nastavi istim tempom, Bilbija (26) bi mogao postati jedna od legendi Zrinjskog. Na listi strijelaca je inače neprikosnoven Krešimir Kordić s ukupno 75 pogodaka, a ispred Bilbije su Zoran Rajević i Mladen Žižović sa 33, Velibor Đurić sa 29, Mario Ivanković i Stevo Nikolić sa 27, Armando Marenzi sa 25, te Matija Matko koji je postigao 24 gola.

Bilbija je u Zrinjski stigao u zimskom prijelaznom roku 2016. godine te je u prethodne dvije sezone dao veliki doprinos u osvajanju novih naslova prvaka, dok je ove sezone sa sedam pogodaka prvi strijelac kluba.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Nemanja ma prava si neman ,ma svako drugi rođeni mostarac dobiva ime po idolu ,čak se 21 % zap Mostaraca nacionalno izjašnjava Bilbija (nova nacija nema Yu)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.