FlixBus novim destinacijama obuhvatio gotovo cijelu Hercegovinu

Prijevoznička tvrtka FlixBus širi mrežu autobusnih linija u Bosni i Hercegovini, povezujući Mostar s 45 novih destinacija u BiH, Hrvatskoj i Njemačkoj.

Nakon što je u lipnju 2017. godine FlixBus započeo s prvim autobusnim linijama iz Sarajeva, od 1. veljače 2019. godine mreža linija toga autobusnog prijevoznika znatno će se proširiti, najavili su na konferenciji za novinare u Mostaru predstavnici FlixBusa.

Od ukupno 18 destinacija, nove priključene su Mostar, Međugorje, Čapljina, Čitluk, Široki Brijeg, Ljubuški, Grude i Posušje.

Većina izravnih linija prolazi kroz jedno od najvećih čvorišta FlixBusa u regiji, odnosno kroz Zagreb, čime je jednom kupljenom kartom omogućen daljnji nastavak putovanja prema Veneciji, Beču, Budimpešti, Pragu ili nekoj drugoj europskoj metropoli.

Osim što smo putnicima iz ovog dijela BiH omogućili dostupnost i jednostavna putovanja diljem Europe, otvorili smo pristup i nekim novim turistima. FlixBus kao sinonim za putovanja autobusom u Europi, na listi je svih turista koji traže sljedeću destinaciju za putovanje, izjavio je direktor razvoja poslovanja za CEE South regiju Dean Čebohin.

Dodao je kako je FlixBus svojim poslovnim modelom uspio privući milijune putnika diljem Europe, otvorio tisuće novih poslova u industriji te ojačao poslovanje regionalnih autobusnih prijevoznika, priopćeno je iz FlixBusa.

(Fena)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.