Filmovi ove jeseni

Bliži se jesen, a s njom i tmurno vrijeme, koje je kao stvoreno za uživanje u filmovima. Mi vam donosimo pet filmova koji će doći u kino ove jeseni. Odaberite i uživajte.

Ana Karenjina (Rujan)

Režija: Joe Wright

Uloge: Keira Knightley, Jude Law, Aaron Johnson

Film,snimljen po istoimenoj knjizi, prati život aristokratkinje Ane Karenjine, njezin ustajali brak, aferu sa grofom Vronskim, i njezinu borbu sa društvenim normama.

 

Frankenweenie (Listopad)

Režija: Tim Burton

Uloge: Winona Ryder, Catherin O’Hara, Martin Short, Christopher Lee

Nakon što Viktorova psa ljubimca Sparkyja pregazi auto, Viktor ga odlučio vratiti među žive na jedini način na koji zna- pomoću znanosti. Ali nakon što mu pas pobjegne i proizvede nevolju u susjedstvu, Viktor mora nagovoriti svoje susjede, ali i roditelje da je Sparky i dalje vjeran i drag pas kakav je oduvijek bio.

Killing Them Softly (Listopad)

Režija: Andrew Dominik

Uloge: Brad Pitt, Ray Liotta, James Gandolfini

Film prati profesionalnog utjerivača Jackiea Cogana koji istražuje pljačku koja se odvila tijekom igre pokera na visoke uloge koja je bila pod zaštitom mafije.

 

James Bond 007 – Skyfall (Studeni)

Režija: Sam Mendes

Uloge: Daniel Craig, Helen McCrory, Javier Bardem

MI6 je uvjeren da je James Bond mrtav nakon katastrofalne misije u Istanbulu. No, nema vremena za žaljenje jer su podatci o identitetima svih agenata iscurili na Internet, a M je pod pritiskom da pravilno riješi situaciju. Nakon napada na MI6 Bond mora pronaći i uništiti prijetnju, bez obzira na cijenu. M-ova prošlost dolazi na vidjelo što prijeti njihovu odnosu i Bondovom povjerenju.

 

Sumrak saga: Praskozorje, drugi dio (Studeni)

Režija: Bill Condon

Uloge: Kristen Steward, Robert Pattison, Taylor Lautner

Nakon rođenja Renesmee Bela je napokon pronašla vremena za uživanje u svojim novostečenim vampirskim sposobnostima. Idila, međutim, ne traje dugo jer Irina krivo identificira Renesmee kao „besmrtno dijete”, vampir-mladunčad koju su Volturi zabranili. Culleni su prisiljeni prikupiti druge vampirske klanive da bi spasili dijete od Voltura. (portal-PLUS.info)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.