Film “A Star Is Born” krivac za prekid veze Irine Shayk i Bradleyja Coopera

Jedan od najatraktivnijih holivudskih parova glumac Bradley Cooper i manekenka Irina Shayk prekinuli su prije nekoliko dana i time pokrenuli lavinu spekulacija, nagađanja i glasina.

Ipak, izvori bliski paru tvrde kako je za sve kriv film “A Star Is Born”.

Bradley je bio veoma odsutan za vrijeme dugih snimanja filma. Pokušali su spasiti vezu, ali jednostavno im nije išlo, kazao je izvor blizak paru za People.

Prekid dolazi nedugo nakon glasina da je Bradley u emotivnoj vezi s Lady Gagom, koja se pored njega pojavljuje kao vodeća uloga u njegovom filmu. Zbog izrazito velike kemije na setu ali i daljnjim pojavljivanjima u javnosti, fanovi su posumnjali da njihova veza nije samo prijateljska.

Iako su Irina i Bradley imali problema u vezi, malo ljudi je znalo više detalja o svemu tome s obzirom na to da je par veoma tajnovit i trude se sačuvati detalje veze od javnosti. Jedan od znakova koji su pokazivali da je bilo “problema u raju” je i Cooperov govor na dodjeli Bafta nagrada ranije ove godine, kada je zahvalio Irini što ga je “trpjela”.

Najviše bih volio zahvaliti Irini što me je trpjela i imala strpljenja za glazbu koju sam pravio u našem podrumu godinu dana. Mnogo ti hvala, kazao je tada glumac i režiser, prenosi Klix.ba.

Izvor je priču zaključio dodavši kako je par posljednjih nekoliko mjeseci proveo odvojeno. Kada bi Irina bila u gradu i porodičnom domu, Bradley bi odlazio van grada na nekoliko dana, i obrnuto.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.