Evo tko su pobjednici natječaja “Pričom i(li) fotografijom do nagrade”

Natječaj Pričom i(li) fotografijom do nagrade na temu “Malim koracima prema dobrom sutra“, koji je drugu godinu za redom organiziran na Mostarskom sajmu u suradnji sa Društvom hrvatskih književnika Herceg –Bosne, te ZK office i Canon, zatvoren je u subotu 31.3.

O najuspješnijim pristiglim radovima, točnije njih 56,  kako iz kategorije priče tako i iz kategorije fotografija, odlučivao  je stručni ocjenjivački sud u sastavu  Ivan Baković ( novinar i knjizevnik) i Ivan Sivrić ( književnik i predsjednik DHKHB) I Mateo Jurčić ( fotograf) .

Prva nagrada iz kategorije fotografija dodjeljuje se Anamariji Bilić za fotografiju koju je ona nazvala “Djeca na kraju tunela” i druga nagrada dodjeljuje se za rad Vedrana Miletića

Prva nagrada iz kategorije literarnih radova dodjeljuje se Loreni Vidačak, Srednja škola Fausta Vrančića, Mostar, a druga nagrada Petri Perić, studij biologije na FMPOZ Sveučilišta u Mostaru.

Mali koraci prema dobrom sutra - Lorena Vidačak

Petra Perić -2 mjesto za najbolju priču 2018

Svečana dodjela nagrada za naše pobjednike bit će dodjeljena u utorak, 10.4. 2018 od 13.00h  odmah nakon što otvorimo u paviljonu 2 samostalu izložbu Mihaele Turudić, proslogodišnje pobjednice u kategoriji najbolje fotografije, a nakon čega će uslijediti i promocija radova pobjednica iz kategorije Priča iz 2017.g. Ivane Milićević I Petre Bošković.

Svi su pozvani da se pridružite, jer će nas u glazbenom programu zabavljati Anita Šunjić na gitari a  moći ćete uživati i  u delicijama Mamma mia food delivery i Vina Zadro.

Također još jednom veliko hvala Canon i ZK office, Mostarskom pivu, Hercegovackoj pivovari te HT Eronetu,  koji su osigurali sve vrijedne nagrade za naše dobitnike.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.