Evo što se događalo za vrijeme snimanja jedne od najseksipilnijih scena u povijesti filma

U povijesti filma i mode 5. srpnja upamćen je kao rođendan vrele scene Halle Berry (52) i njenog bikinija koji je ponijela u ostvarenju “Umri drugi dan” 2002. godine.

Lijepa glumica proglašena je najljepšom ženom svijeta 2008. godine od strane magazina Esquare, a tome je dosta doprinijela uloga Bondove djevojke 2002. Naročito, scena kada Halle izranja iz mora i nestvarnim hodom ide ka obali, piše Telegraf.rs.

Scena na plaži koju je imala Halle Berry u ulozi Jinx Johnson bila je svojevrsna počast Ursuli Andress iz prvog filma o Bondu “Dr. No”. Po uzoru na švicarsku glumicu koja je glumila lik Honey Ryder u hitu iz 1962. godine, Halle je izronila iz vode noseći bikini u kombinaciji sa bijelim remenom.

Ovaj kupaći kostim istog trenutka je ušao u legendu i danas se smatra jednim od najpamtljivijih bikinija u povijesti filmske umjetnosti.

Pozitivne kritike i reakcije na scenu iznenadile su Halle Berry, koja je priznala da joj snimanje na španjolskoj obali nije ostalo u lijepom sjećanju.

Naime, reditelj filma Lee Tamahori nije bio zadovoljan njenom glumom i izlaskom iz mora te joj je stalno vikao da pokuša još jednom i bude seksepilnija.

More je bilo ledeno. Morala sam ući u vodu i izaći iz vode više puta te prošetati plažom na “određeni način”. Cijela filmska ekipa čula je smjernice da budem seksepilnija. Ja sam vikala da je ovo što radim najseksepilnije što mogu. Rekla sam mu da ću morati ići na zamjenu kuka ako se budem seksepilnije kretala, rekla je glumica u kasnijim intervjuima.

Halle je, međutim, nakon završetka snimanja zadržala legendarni bikini, te ga je navodno isprobavala svakih nekoliko mjeseci da provjeri  je li u dobroj formi.

U slučaju da joj bude previše uzak, pojačala je tempo u teretani.

Danas Halle Berry ima 52 godine i izgleda fantastično, a nema sumnje da je upravo taj stari bikini doprinio tome.

(www.jabuka.tv)
5 komentara

  • I ONA I BIKINI SU LOSA KOPIJA SLAVNE DIVE URSULE ANDERS! DA VAM POMOGNEM! BIKINI JE SAMO LOSA KOPIJA! A I ONA! JERBO SE TADA RADILONA TOME DA SE ISTO AFRICKOG PORIJEKLA GLUMICE PROMOVIRAJU!

    1
    4
  • šta je ovo polja ti ! dobro reče gore ovaj, ako je ovo seksipilno ja sam brate papa, pa jeste vidili video ovaj, pogledajte, pa kakav je ono hod, ko baba s polomljenim i iščašenim kukovima, uff, čak nije niti malo privlačno, onako šepavi muški odaju a ne žene, tako da je ovo čisti promašaj sa tzv.seksipilnošću, onaj kome je ovo ‘seksipilno’ treba otići kod okuliste

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.