Emotivni duet oca i sina rasplakao žiri i publiku

Simon Cowell poznat je kao čovjek koji je dosta kritičan i oštar na jeziku, stoga je mnogim gledateljima popularnog showa “Britain’s Got Talent” bilo pravo iznenađenje vidjeti ga kako plače nakon emotivnog dueta oca i sina Tima (43) i Jacka (12) Goodracea, koji su u emisiji izveli svoju pjesmu “The Lucky Ones” (“Sretnici”).

Cowell je bio toliko dirnut izvedbom da je stisnuo zlatni gumb i poslao ih direktno u polufinale, te čak i dobio poljubac kolege iz žirija Davida Williamsa.

Jack je kazao kako s tatom svira od pete godine, te uživa u glazbi. Rekao je kako obožava gledati “Britain’s got Talent” najviše zbog Cowellovih uvreda prema lošim pjevačima.

No, njegov tata i on za nastup su dobili ovacije.

Ljudi me pitaju koliko sam se promijenio otkad sam postao tata. Naravno da sam se promijenio, na to ne možete utjecati. Moj Eric sad ima četiri godine, a ja sam na jako pozitivan način počeo  gledati svijet njegovim očima. To je super, jer zajedno gledamo odlične filmove. Gledao sam i slušao ovog dečka ispred sebe i doslovno pomislio: “Bože, ovo bi definitivno mogao biti Eric”, rekao je Cowell.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.