Elon Musk i Grimes promijenili ime djeteta, ali nikako nabolje

Mališan Elona Muska i Grimes više se ne zove “X Æ A-12”, već “X Æ A-Xii” (odnosno X Æ A-XII), otkrila je glazbenica Grimes na svojem profilu na Instagramu.

Korisnike Instagrama zanimalo je jesu li ime djeteta promijenili zbog kalifornijskog zakona, no odgovor nisu dobili, samo novo ime djeteta.

Promjena je nastupila u obliku zamjene broja 12 njegovim ekvivalentom u rimskom broju.

Rimske brojke. Izgleda bolje, da budem iskrena, napisala je u komentaru na Instagramu Grimes.

Kad su ekscentrični milijarder i glazbenica obznanili ime svojeg novorođenog djeteta 4. svibnja, mnogi su zaključili da ono neće biti prihvaćeno zbog zakona u Kaliforniji, koji ne dopušta brojeve, simbole i rimske brojeve u imenu na rodnom listu, već slova iz engleske abecede.

Sad kao problem ostaje samo “Æ”, no Musk i Grimes ne žele mijenjati taj dio, a zapravo “Xii” tehnički nije rimska brojka (to bi bilo XII), iako je značenje tog niza logički lako zaključiti.

Musk je pokušao sve pojasniti.

Prije svega, moja partnerica je ta koja je uglavnom smislila ime. Mislim to je samo X, slovo X, ovaj, a “Æ” se izgovara kao “Ash” i onda dolazi A-12 kao moj doprinos, rekao je Musk.

A-12 zapravo je naziv eksperimentalnog zrakoplova Archangel-12, koji je bio preteča legendarnoj “Crnoj Ptici” SR-71, za koji Musk kaže da je “najkul zrakoplov ikad napravljen”, prenosi Zimo.hr.

Među brojnim interpretacijama izgovora imena djeteta prevladavaju “Ex Ash A Twelve” i “Ex Aye Eye”.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • Granica genijalnosti i ludosti nigdje nije opisana bolje nego na primjeru Elona. 😀 Al moras imati takvih vizionara, unaprijedjuje svijet, koliko god lud bio.

  • Rimski XII.je u prevodu Selem.ili.Michaell…koji dolazi posle vladavine antihrista….al pokusava obmanjibati.A ako mu je ovo odabranica vjestica…onda je sve receno…Rodio se mali Al tatamon… !!!!!!…

  • Napravljen mali devil na sotonskom obredu.. koji redovno upraznjavaju gdje ih de izreda po.20 njih…pa haj pogadjaj…. Jbmti ovaj glupi svjet… nesto komentira a nezna korjen i osnove zacetka.svega ovoga….Ma jebi Ellone kad mozes to zlo pored sebe mozes i ovaj glupi zatucani svjet…..

  • Massonova Obitelj se Obukli za ball vampira… (vidi mu prezimena )??..haha Zar ova narkomanka demonizovana moze uopste rodit…. Na sto se i tebi dize Ellone ili je mali devill iz epruvete ili.neciji iz Massonske.loze…..ma neka se mali antihrist rodio.. Znam sta pisem Pozz

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.