Državna televizija napravila paniku, a cijena goriva nije skočila

Vijest da će vozači od petka za litar goriva izdvajati čak 4 KM potaknula je mnoge da u četvrtak navečer pohrle na benzinske crpke prije poskupljenja cijena.

Informaciju je plasirao Javni servis BHT-a u Dnevniku, a prije toga su objavili i vijest kako će dobavljači u Bosni i Hercegovini od petka nabavnu cijenu plaćati 3 KM.

Kolone automobila zakrčile su u četvrtak benzinske crpke u pojedinim gradovima, ali ove informacije, barem za sada, nisu točne.

Portal Jabuka.tv obišao je crpke u Širokom Brijegu na kojima nema poskupljenja u odnosu na dan ranije.

Na benzinskim crpkama gdje je gorivo najjeftinije bilježe nešto veći promet jutros od uobičajenog, no nema većih gužvi.

Slična situacija je i u ostalim gradovima u BiH, što znači da je državna televizija napravila paniku, a cijena goriva nije skočila.

(www.jabuka.tv)

13 komentara

  • Pa već sad su cijene goriva blizu 3 marke.Slažem se sa prvim komentarom sankcije Rusiji zasigurno neće zaustavit Putina u njegovoj namjeri,a posljedice će osjetit samo “obični” ljudi u Rusiji i Evropi.A glede goriva država treba kontolirati cijene,a u ovakvoj situaciji se odreći jednog svog dijela..Na ovu cijenu od skoro 3 marke najveći dio uzima država,i ona je ta koja u ovakvoj situaciji mora reagirati.

    • Zivi danas …ko zna ko ziv ko mrtav i unaprijed se sekirat.Svaki dan je briga za sebe i trudite se prozivjet ga sto bolje.

  • Jbo ti ovakvu državu,neka se odreknu trošarina u ime naroda par mjeseci da gorivo bude u priliku dostupno običnim ljudima koji žive na rubu siromaštva.Ali neće to mila država,oni koji bi trebali voditi računa o tome boli ih k…c,jer njima nije skupo gorivo ni da je 5KM.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.