Državljanin BiH od granične policije skrivao Rolex vrijedan 13.500 eura

Neprijavljeni sat marke “Rolex” vrijedan 13.500 eura zaplijenjen je na graničnom prelazu Gradina, a pronađen je u džepu jakne jednog od putnika koji je putovao u automobilu bosanskohercegovačkih registarskih oznaka iz Grčke prema Bosni i Hercegovini s još dvojicom državljana BiH, priopćila je srbijanska Uprava carina.

Prilikom granične kontrole u ruksaku 40-godišnjeg suvozača pronađena je prazna kutija “Rolexa”, za koju je on rekao da je zbog ljepote njezine izrade nosi kući kao suvenir, prenose srbijanski mediji.

Na zahtjev carinika da pokaže sat, putnik je najprije negirao da ga ima, ali je traženi predmet ipak pronađen, i to u unutarnjem džepu jakne koju je nosio na sebi.

Putnik je potom rekao da je kutija s “Rolexom” pošiljka iz Grčke za prijatelja u BiH te da je njegov posao bio samo da ga prenese.

Iz Uprave carina Srbije podsjećaju putnike da na graničnom prelazu obvezno prijave svu vredniju robu koju nose sa sobom, bez obzira na to radi li se o poklonu, jer će se su suprotnom naći u prekršaju.

(Fena)


1 komentar

  • Ko je dao seljacini da nosi Rolexov sat , carina mu ga nasla , nije on ni za ovce cuvat ….. Hmmmm ponio kutiju za ukras , lijepa kutija , oduzet sat a budali kaznu naplatit ……

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.