DRUŠTVENE MREŽE: Žene ne padaju na fotke već na riječi

Bez obzira koliko se trudili da fotografija na profilu neke društvene mreže ili agencije za spoj bude dobra i ostavi dojam zavodnika, žene navodno mogu odrediti je li muškarac privlačan čitajući njegove osobne podatke.

Prema jednom istraživanju, žena može doznati radi li o zgodnom muškarcu čitaju njegov opis samoga sebe. Muškarci koji su fizički privlačni znaju to opisati i riječima, piše Mid Day.

U istraživanju su se poklapale slike privlačnih muškaraca s opisima profila za koje su žene mislile da ih posjeduju atraktivni pripadnici jačeg spola.

Iako su različiti tipovi žena ocjenjivali te profile, posebno fotografije, ispalo je da zgodni muškarci znaju zgodno pisati o sebi te time privući žene, kažu rezultati studije na Villanova sveučilištu u Philadelphiji.

U sklopu te studije sto je fotografija muškaraca u dobi od 22 do 25 godina razdijeljeno u četiri skupine po 25 komada. Na isti je način razdijeljeno sto profila. Oko pedeset žena posebno je ocjenjivalo fotografije i tekstualne opise mladića koji redovno koriste usluge servisa za online spojeve i chat.

bljesak.info


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.