Drama na splitskoj plaži: Muškarac prijeti bombom, promet blokiran

Na splitskoj plaži na predjelu Kaštelet odvija se drama nakon što je policiji kasnije poslijepodne dojavljeno da se ondje nalazi muškarac koji prijeti eksplozivnim sredstvom.

Na teren je odmah izašla policija koja je od muškarca dobila informaciju da ne želi nikome nauditi, no motivi prijetnje još uvijek su nepoznati.

Kako piše Slobodna Dalmacija, kompletno šetalište uz poznato kupalište je zatvoreno, no na Kašteletu se iz daljine može vidjeti vozilo s upaljenim svjetlima. Ne zna se je li riječ o automobilu muškarca koji, kako je sam rekao policiji, kod sebe ima bombu.

Od svjedoka zatečenih u blizini mjesta događaja doznali su kako su oko 18 sati na tom mjestu vidjeli tri osobe u međusobnoj prepirci.

Zbog kompletne blokade prometa ni stanari okolnih ulica ne mogu do svojih domova, policija ih zaustavlja već na križanju ispod marjanskog tunela, a ni gradski autobusi ne voze u tom pravcu.

Također, svima je zabranjeno zadržavanje u blizini mjesta događaja. Vozačima se preporuča izbjegavati ovaj dio grada te im se preporučuju alternativni putevi.

Identitet muškarca poznat je policiji, a kako se neslužbeno doznaje, prijetio je samoubojstvom. Policiji je rekao da kod sebe ima bombu te da je planira aktivirati.

Pregovarač iz specijalne policije pokušava doznati koji su motivi ovog čina, prenosi Jutarnji.hr.

(www.jabuka.tv)

 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.