Dom zdravlja u Širokom Brijegu postao ‘bogatiji’ za jedno novo vozilo

Dom zdravlja u Širokom Brijegu postao je ‘bogatiji’ za jedno novo vozilo u službi Hitne pomoći. Naime, Škoda Fabia koja je dijelom donirana od tvrtke Parts d.o.o. iz Širokog Brijega (donacija 10 000 KM), a ostali iznos uplatiti će Dom zdravlja u mjesečnim ratama, biti će namijenjena u potrebe kućnog liječenja, odnosno za posjetu medicinskog osoblja bolesnicima u njihovim domovima.

Vozilo i sve prisutne djelatnike Doma zdravlja blagoslovio je fra Tomislav Jelić a ravnatelj doktor Mirko Kordić zahvalio se tvrtki Parts d.o.o. na hvale vrijednoj donaciji te izrazio zadovoljstvo nabavom ovog automobila koji će uvelike poboljšati rad Hitne službe u onom dijelu što se tiče kućnih posjeta i obilazaka bolesnika.

ABCportal.info (FOTO Ivan RAMIĆ)

9 komentara

  • mislim da bi bolje bilo da SVOJE RADNIKE NAUČE KAKO SE TREBA PONAŠATI KAD TAMO DOĐE PACIJENT ODNOSNO BOLESNI LJUDI i RAVNATELJU KAŽITE SVOJIM RADNICIMA KOJE IM JE RADNO VRIJEME I DA GA SE PRIDRŽAVAJU I DA SE ČOVJEK NEMOŽE NAJAVITI DOKTORU JER NEZNA KAD ĆE MU BITI POTREBAN

  • naručuju se samo pacijenti kojima treba uputnica, terapija, svi pacijenti koji su bolesni i trebaju pregled ne naručuju se

  • Dobro bi bilo da onu susu sa treceg sprata,sa brisa,lasicku zatraju kuci(zbog arogancije) ili posto je najpametnija u domu zdravlja da bude upravo ona direktorica,ili zlato lasic .

  • tebe treba zatrat a nje nju, srami se, Bože ovog našeg mentaliteta samo znate pljuvat jedni po drugim ! a to za direktoricu (iako nije moguće), slažem se, onda bi se znao neki red ! lijep pozdrav, želim ti da nađeš neku bolju zanimaciju u životu od pljuvanja po dobrim ljudima, ne treba ni po lošim ni po dobrim jer svi svakako odgovaramo za svoja djela prije il kasnije – to stanči nije na tebi.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.