Dom zdravlja Ljubuški bogatiji za novo sanitetsko vozilo

Dom zdravlja Ljubuški dobio je novo sanitetsko vozilo.

Sretni smo što možemo objaviti da Javna ustanova Dom zdravlja Ljubuški nastavlja s kontinuiranim ulaganjima u svoju pokretnu infrastrukturu, kako bi poboljšali kvalitetu naših usluga sanitetskog prijevoza te omogućili veću operativnost i udobnost korisnicima naših usluga, objavili su u petak na službenoj stranici ljubuškog Doma zdravlja kada je i upriličena primopredaja vozila.

Kako su naveli, vozilo je v.d. ravnatelju JU DZ Ljubuški dr. Ivanu Landeki predao predstavnik tvrtke MRM export-import d.o.o., gosp. Ivan Vidović, a odmah je predano na korištenje voditelju voznog parka JU DZ Ljubuški, gosp. Veselku Petrušiću.

Ovo vozilo će se primarno koristiti za sanitetski prijevoz nepokretnih bolesnika koji se opuštaju iz bolnice, prijevoze na kontrolne preglede, dijagnostičke pretrage ili rehabilitaciju u udaljenije med. centre, kao i prijevoz bolesnika na hemodijalizu. Na taj način će se rasteretiti dosadašnja sanitetska vozila, koja će se primarno koristiti za hitni prijevoz, priopćeno je.

Financijska sredstva za nabavku ovoga vozila su najvećim dijelom osigurana od strane Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽZH kroz kapitalne investicije predviđene Financijskim planom za 2023. godinu.

Ovim putem se još jednom zahvaljujemo našem Zavodu na velikoj i kontinuiranoj podršci našim projektima kroz ove godine, a sve u zajedničkom cilju da svakim danom napredujemo, razvijamo se i budemo Vama na usluzi, zaključili su iz Doma zdravlja Ljubuški.

U planu prenamjena prostora obiteljske medicine DZ Ljubuški

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.