Dom naroda hitno raspravlja o izmjenama Izbornog zakona u dijelu za Mostar

Dom naroda Paramentarne skupštine BiH bi na današnjoj sjednici (srijeda 8. srpnja) u Sarajevu trebao bi razmatrati zahtjev Zastupničkog doma PSBiH da se po hitnom postupku razmatra Prijedlog zakona o izmjenama Izbornog zakona BiH, koji se odnosi na izbore u Mostaru.

Zastupnički dom državnog parlamenta u utorak navečer je, po hitnom postupku, usvojio predloženi zakon. Uz ovaj zakon, usvojen je i zaključak da Zastupnički dom predloženi zakon dostavi Domu naroda PSBiH uz zahtjev za razmatranje po hitnom postupku.

Dom naroda bi trebao razmatrati i Izvještaj Zajedničkog povjerenstva oba doma Parlamentarne skupštine BiH o postizanju identičnog teksta Zakona o izmjenama Zakona o plaćama i naknadama u institucijama Bosne i Hercegovine, čiji je predlagač Vijeće ministara BiH.

Na dnevnom redu bi se trebalo naći i nekoliko izaslaničkih inicijativa, kao i davanje suglasnosti za ratifikaciju međunarodnih sporazuma i ugovora.

(Fena)


2 komentara

  • Dzabe laprdaju s ovim maskama,ali jbg sve za lovu!?👍👍👍🐷🐷U MOSTARU NECE BITI IZBORA MILIJUN %!A u BiH 50%!

  • Mostar ce biti izbori po ovom novom modelu izmjeni izbornog zakona jer to bosnjacima pase a izmjena izbornog zakona na nivou drzave nema jer to bosnjaci nece. Bolje njima ovako biraju podobne hrvate u Cik u presjednistvo u Dom naroda. Hrvati opet ce biti preveslani po stoti put. Na zalost… Covic mora da zna da je Komsic Bakirov projekt i projekt SDA a pase i svim drugim bosnjackim strankama. U mrznjo hrvata ne zna se koji su opasniji lijevi ili dedni… Mislim na bosnjacke stranke i pojedince kao od Bakira, Dzafirovica, Niksica, Becirovica, Heleza itd.. Prestavnici MZ- ce ce na zalost ovaj dogovor za Mostar progurati i onda se maknuti u stranu i standardna prica,, dogovorite se,,. A svi znaju da bosnjacima u Federaciji ne pase dogovor sa hrvatima.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.