Dojmovi nakon derbija: Musemić zadovoljan, Slišković najavio kazne – Jabuka.tv

Dojmovi nakon derbija: Musemić zadovoljan, Slišković najavio kazne

Trener FK Sarajevo zadovoljan je igrom svog tima nakon pobjede protiv Zrinjskog sa 4:2, u derbiju 6. kola Premijer lige BiH.

Musemić je nakon meča naglasio da su njegovi igrači odigrali pametno i dočekali svoje šanse.

Čekali smo i dočekali svoje šanse, igrali smo pametno. Bili smo bolji i s istim brojem igrača na terenu, iako je bilo taktičke nediscipline. Pravili smo greške zbog želje za novim golovima. Čestitam igračima, ali moraju biti pametniji i oprezniji u ovakvim utakmicama, rekao je Musemić.

Dodao je da će naredni susret igrati igrači koji se žale da ne igraju dovoljno te da će svi dobiti šansu za igru.

Trener Zrinjskog Blaž Slišković je podvukao da su se njegovi igrači trudili, ali nisu uspjeli doći do željenog rezultata.

Mislim da smo bili bolji kada je na terenu bio isti broj igrača. Ključan trenutak je bilo isključenje Jakovljevića i penal. Pokušali smo se vratiti u igru, ali primili smo i treći pogodak. Čestitam Sarajevu na pobjedi, a neki naši igrači će osjetiti na svom džepu zbog ponašanja na terenu koje ne priliči igračima Zrinjskog, izjavio je Slišković.

Rapsodija golova i dva crvena kartona u sjajnom susretu na Koševu

Nije želio imenovati igrače koji su ga večeras razočarali, ali istaknuo je da se ponašanje pojedinaca neće tolerirati.

Moramo se ponašati profesionalno, podnijeti poraz i prihvatiti greške. Igrače treba spustiti na zemlju i ukazati im na greške, vjerujem da će oni to shvatiti, zaključio je Slišković.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.