Djelatnici Doma zdravlja Mostar pljeskali svojim sugrađanima

Danas, točno u 12 sati, ispred Doma zdravlja Mostar, začuo se gromoglasan pljesak nošen vjetrom ka svim građankama i građanima Mostara koji ostaju u svojim domovima.

Djelatnici Doma zdravlja Mostar ovim skromnim činom žele da izraze svoju zahvalnost svima koji poštuju naše zamolbe i zahtjeve te nam tako pomažu u radu i djelovanju na obostranu korist!

Ljudi, bravo i hvala Vam u ime svih djelatnika Doma zdravlja Mostar! #ostanidoma #ostanikući #domzdravljamostar, objavljeno je na Facebook stranici Doma zdravlja Mostar.

Danas, točno u 12 sati, ispred Doma zdravlja Mostar, začuo se gromoglasan pljesak nošen vjetrom ka svim građankama i građanima Mostara koji ostaju u svojim domovima. Djelatnici Doma zdravlja Mostar ovim skromnim činom žele da izraze svoju zahvalnost svima koji poštuju naše zamolbe i zahtjeve te nam tako pomažu u radu i djelovanju na obostranu korist!Ljudi, bravo i hvala Vam u ime svih djelatnika Doma zdravlja Mostar!#ostanidoma #ostanikući #domzdravljamostar

Posted by Dom zdravlja Mostar on Monday, 23 March 2020

(www.jabuka.tv)

 


4 komentara

  • Sve pohvale za pokusaj animiranja stanovnika da ostanu doma, makar i ovakav pomalo djetinjast. Mislim da bi puno vise ucinka postigli da na one bilboarde diljem grada, 24 sata dnevno, vrtite snimke iz talijanskih bolnica u kojima ljudi svake sekunde umiru. Bojim se da nas narod jos uvijek nema dovoljno jasnu percepciju o tome sto se zaista dogadja oko nas.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.