Djelatnici Doma Marija Naša Nada nastavljaju sa štrajkom

U utorak je održan sastanak djelatnika i roditelja djece koja koriste usluge Doma “Marija Naša Nada” na kojem je zajednički odlučeno da se štrajk nastavlja.

Ovim putem se još jednom želimo zahvaliti roditeljima na punoj podršci kao i svima koji su na bilo koji način uz nas.

Sve informacije o daljnjim aktivnostima i eventualnom početku rada Doma pratite na našoj Facebook stranici, poručili su iz Doma “Marija Naša Nada”.

(www.jabuka.tv)


12 komentara

  • Nebriga,tiga,jad i čemer.Sve skupa isto i oni koji su to vodili jer su nikakvi,ne poduzetni,šljampavi i inertni a i vladt od Grada ,Županije boli ona stvat..Ko jude svi petu ruke a možda baš i njima ili njihovim unucima zatreba..Ako Boga ima znat će šta učinit..

  • Postovani i dragi ljudi vjerujemo da ovaj dom neće nikada propast i da ce se pronac investicije da se nastavi dalje. A to što vi pojedini pišete kljuc ovdje ključ ondje. Svi mi koji smo od prvih dana dobro znamo da je ovaj dom osnovan na incijativu fra. Joze Zovke. Lijepo je sve uredio i predao direktoru i Upravi koja je sve ove godine vladala i upravljala. Veliki je broj djece i tesko ide sa ovim do sada primanjima ali uz pomoc Boga vjerujemo da ce se pronaći rijesenje i nastavit dalje sa radom. Nemojmo se sa komentarima vrijedjati mozemo se i zahvaliti svima onima koji su do sada pomagali i pomoliti za budućnost. Mir i dobro

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.