“Dinamo to smo mi” u Širokom Brijegu: U nedjelju javna akcija učlanjenja

Nakon što su godinama zanemarivani i obespravljeni članovi GNK Dinama u Zagrebu osnovali udrugu “Dinamo to smo mi”, po prvi će puta priliku za učlanjenje u nju dobiti i vjerni navijači Plavih u Hercegovini.

U trenucima u kojima se nasilno želi provesti privatizacija kluba u kojeg se svi kunemo, i to nakon više od desetljeća sustavne pljačke, upravo smo mi – članovi i navijači kluba jedini koji stojimo na braniku Dinama. Članovi su ti koji moraju odlučiti kakav Dinamo žele.

Upravo je Futsal Dinamo, koji funkcionira upravo po članskom modelu – jedan član jedan glas, svijetli primjer kako jedan sportski klub može funkcionirati ako ga vode ljudi koji gledaju isključivo interes samog kluba, a ne vlastiti.

Stoga Vas pozivamo na javnu akciju učlanjenja u udrugu Dinamo To Smo Mi, GNK Dinamo i Futsal Dinamo koja će se održati u caffe baru Široki, fra Didaka Buntića, ove nedjelje (20. svibnja) od 18.00 sati, navode organizatori.

(www.jabuka.tv)


10 komentara

  • A ne navijaca Dinama pravog Dinama u Hercegovini posebno u Sirokom je jako malo oni vise navijaju za svog kriminalca mamica i zadivljeni su njegovim transferima a neznaju da taj isti mamic izvlaci pare iz Dinama koda je njegov privatni klub a znamo svi da nije i da je u sukobu interesa jer je menager igracima on i njegov sin a ujedno i prvi covijek Dinama dakle nevidjen sukob interesa e sad me bas zanima koliko ce biti pravih Dinamovaca i uclanit se u klub koji nije i nikada nece biti prcija zdravka mamica vec klub svih clanova.

    • Ćaća ti je kriminalac. Ovaj “futsal dinamo” je orjunaška udruga kao i “naš hajduk”. Zar su klošari kojima je Dinamo 100 puta više dao nego oni njemu sposobni voditi Dinamo? Je li to propalica i pijanac Silvio Marić, polunogometaš bez ikakvih kvaliteta Dario Šimić, napuhani puran Igor Bišćan ili bezličnjak Tomo Šokota?

      • Ma da niko nevalja ni Boban koji se bio s milicijom kad je najteze bilo ni Maric,Simic,Prosinecki,niko samo “valja”lopina mamic ali valja samo bagri krezuboj koja je istog mentalnog sklopa i naravi lopovske kao sto je on,I olosu nevrijedjaj mi CACU koji je odavno pokojni i koji se borio citav zivot za pravdu i samostalnu Hrvatsku za koju je zivio i umro!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.