Pogledajte samo ove dirljive scene uoči posljednje utakmice Buffona u dresu Juventusa

Legendarni talijanski vratar Gianluigi Buffon po posljednji put istrčao je na zagrijavanje pred navijačima Juventusa. U subotu od 15 sati prvaci igraju posljednju utakmicu sezone protiv Verone u Torinu. U trenutku kad je Buffon istrčao na travnjaku nastala je ludnica na tribinama. Navijači su gromoglasno pozdravili vratara koji je 17 godina bio prvi izbor među vratnicama Juvea.

Buffon će u subotu započeti svoju 656 utakmicu za Juventus u svim natjecanjima.

U subotu ću odigrati zadnju utakmicu s Juventusom. Bilo mi je važno završiti ovu avanturu s dvije nove pobjede (prvenstvo i Kup), izjavio je 40-godišnji Buffon na konferenciji za novinare, dodajući da će si ipak dati još nekoliko dana za razmišljanje o svojoj budućnosti koja može biti na nogometnom terenu, ali i izvan njega.

“Što ću raditi ? U subotu igram utakmicu i to je jedino sigurno”, rekao je.

“Do prije 15 dana bio sam siguran da ću prestati igrati. No dobio sam neke stimulirajuće ponude, za rad na terenu, ali i izvan njega. Najinteresantniju ponudu za rad izvan terena mi je dao predsjednik Andrea Agnelli“, dodao je. Idući tjedan nakon nekoliko dana razmišljanja u miru donijet ću konačnu i sigurnu odluku, rekao je na oproštajnoj presici, prenosi Sportski.net.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.