Davor Gobac i Vinko Ćemeraš pripremaju koncert za pamćenje – Jabuka.tv

Davor Gobac i Vinko Ćemeraš pripremaju koncert za pamćenje

U povodu Dana zagrebačkih maturanata, Psihomodo Pop i pobjednik ovogodišnjeg showa ”The Voice” Čapljinac Vinko Ćemeraš održat će online koncert u četvrtak, 28. svibnja u I. gimnaziji.

Koncert će se održati u 19:00 sati u kino dvorani I. gimnazije, a prenosit će se uživo (stream) na portalima Jutarnjeg i Večernjeg lista, priopćio je u ponedjeljak pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje Ivica Lovrić.

Pozvao je sve zagrebačke maturante da na e-mail adresu [email protected] pošalju fotografije iz svojih srednjoškolskih i maturantskih dana te poruke koje će se prikazivati uživo tijekom prijenosa koncerta.

Užasno mi je drago da je Vinko pjevao ‘Pelin i med’. Cijela suradnja bila je krasna. Vinko je jedan ‘skuliran’ momak i drag dečko, s kojim sam došao do kraja. Nekako, ova pjesma je sve to zaokružila, rekao je Davor, koji je emotivno je zaplakao i jedva od suza dovršio rečenicu.

Sada će mentor Davor Gobac i njegov učenik te pobjednik Vinko Ćameraš održati koncert za pamćenje svim maturantima koji svoj dan moraju slaviti putem online koncerta, piše Gloria.

Vinko Ćemeraš: Najviše mi nedostaju svirke i koncerti

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.