Vinko Ćemeraš: Najviše mi nedostaju svirke i koncerti

Krajem veljače Čapljinac Vinko Ćemeraš (25) pobijedio je u 3. sezoni hrvatskog “Voicea”.

Onda je nastupila cijela ova korona situacija, pa je novinarku 24sata je zanimalo kako je utjecala na mladog pjevača

Kako provodiš vrijeme u izolaciji?

Mogu reći da mi nije nimalo dosadno u ovom vremenu izolacije, živim na selu pa uvijek imam nešto čime se mogu zabaviti radeći. Uz to, puno vremena provodim svirajući i slušajući glazbu. Pročitam knjigu te tu i tamo pogledam neku seriju.

Što ti najviše nedostaje i što ćeš prvo napraviti kad ova ugroza prođe?

Najviše mi nedostaju svirke i koncerti, ne samo moje naravno, više mislim na to da odem na neki koncert na kojem bih baš uživao, ha-ha. Planiram se vratiti u Zagreb i nastaviti gdje sam počeo.

Jesi li imao zakazane nastupe/gaže koji su zbog korone otkazani?

Jesam, bilo je desetak dogovorenih svirki od ožujka do lipnja, ali kako meni, tako i drugima. Ne zamaram se s tim, možda će biti svirke posjećenije poslije ovoga. Nadam se da se izolaciji bliži kraj i da se što prije vidimo na nekoj svirci.

Jesu li se slegnuli dojmovi iz finala “Voicea”? Kako sad gledaš na to?

Ponosan sam na svoj tim, na sebe. Još si ponekad trebam napomenuti da sam osvojio, napomenuti da sam postigao nešto što nisam sanjao… I pored toga što sam sretan radi sebe, toliko sam sretan zbog Gopca koji je pokazao našem svijetu kakav je čovjek, zbog Gine koja je davala 200% da izvedem sve pjesme na način kako sam ih i izveo, Skansija koji je svakoj pjesmi dao poseban aranžman i Lidiji koja je spojila sve te ljude.

Puno ljudi te podržavalo, šalju li ti fanovi poruke?

Dobio sam puno vjernih fanova, stvarno im od srca hvala.

Što si priželjkuješ u budućnosti u životu i u glazbi?

Ne priželjkujem ništa, nadam se zdravlju i miru u glavi, ha-ha. Što se tiče glazbe, prije početka ljeta izlazi singl koji je već snimljen. A uz to, i na albumu se radi punom parom.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.